bijesna sultanija / Hurem uvrijeđena komentarima o poodmaklim godinama

Image
Foto: RTL

Sultanija Fatma odlučna je nastaviti provocirati Hurem, pogotovo sada kada je doznala da je sultanova supruga ušla u menopauzu!

20.11.2013.
12:14
RTL
VOYO logo

Topkapi palača će u večerašnjoj epizodi 'Sulejmana Veličanstvenog' biti središte zabave i smijeha, ali i novih smicalica iza kojih se krije nova gošća sultanovog harema.

Nakon što je doznala razlog Hureminog slabog zdravstvenog stanja, Fatma uvrijedi sultaniju komentirajući njezine poodmakle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neće joj trebati dugo da okrene u svoju korist činjenicu da je Hurem u klimakteriju i da Sulejmanu više ne može roditi djecu. Tako naredi gospi Afifi da se za Sulejmana pripremi najljepša konkubina iz harema jer, prema dvorskim pravilima, konkubina će provesti noć u sultanovim odajama, a ako zatrudni, dijete će postati jedan od nasljednika.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

I dok Hurem traži načine kako zaustaviti Fatmu u ostvarenju njezinog nauma, Sulejmana zabrinjava san u kojem mu Mustafa donosi krvavu strijelu pa zamoli Ebusud-efendiju da mu pomogne odgonetnuti koja se poruka krije iza tog zastrašujućeg čina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL



Nurbanu je ljuta jer ju je čuvar spriječio da provede noć s princem, a Selim doživljava neugodno iskustvo na glavnom trgu u Manisi, gradu u kojem svi obožavaju njegovog polubrata Mustafu.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Hoće li Hurem na vrijeme zaustaviti konkubinu koja se spremila provesti noć sa sultanom, ne propustite doznati u novom nastavku serije "Sulejman Veličanstveni", večeras u 21 sat na RTL Televiziji!

Više novosti o seriji možete pratiti i na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo