krikovi užasa i neutješni plač / Hurem ubila Ibrahimovo dijete!

Crna magija astrologa Jakuba uzela je prvu žrtvu - Huremine vradžbine usmrtile su Hatidžino i Ibrahimovo dijete! Ove nedjelje u novoj, dvostrukoj epizodi 'Sulejmana Veličanstvenog', Topkapi palaču ispunit će krikovi užasa i neutješni plač koji će uznemiriti sve dvorane, osim Hurem koja će više pažnje posvetiti ratovanju protiv princeze Izabele!

28.10.2012.
10:43
VOYO logo

Nakon što je na sultanovoj terasi vidjela Sulejmana i Izabelu kako prisno razgovaraju, ljubomorna Hurem pojuri im pokvariti romantično druženje. Međutim, sultanovo hladno držanje je još više uznemiri, pa u stanju očaja naredi da se njezin konj imena Ljubav, kojeg joj je svojevremeno darovao sultan, podari Izabeli.

Slijedećeg dana Sulejman ponovno posjećuje Izabelu u lovačkoj vili, no njihov razgovor iznenada prekine zmija koja ugrize princezu za nogu. Sulejman će reagirati na vrijeme i sam izvaditi otrov iz njezine noge te je odvesti vidarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za to vrijeme Hurem posjeti bolesnog Ibrahima koji leži u krevetu nakon što ga je bolest doslovno srušila na pod usred sjednice divana. Želeći iskoristiti trenutak Ibrahimove slabosti, Hurem prisloni jastuk na Ibrahimovo lice kako bi ga ugušila.

Iscrpljena Hatidže zaspala je sa sinom Mehmetom u naručju, a slijedeće se jutro probudi u šoku – njezino dijete ne daje znakove života! Njezini krikovi i pozivi u pomoć odjeknut će dvorom, a najmiliji iz Topkapi palače odmah će dojuriti kako bi joj pružili potporu u najtežim trenucima…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li Ibrahim ipak preživjeti i je li doktor otkrio da je crna magija kriva za Ibrahimovo kritično stanje i smrt malenog Mehmeta? Odgovore doznajte u novom, dvosatnom specijalu Sulejmana Veličanstvenog u nedjelju, 28. listopada u 20 sati na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo