doušnici javili sulejmanu / Hurem u panici - otkrivena njezina tajna odaja!

Lukava sultanija Fatma je preko Dževher i Javuza doznala da se Hurem već duže vrijeme koristi tajnim prolazima u palači, stoga ih odluči sama pronaći kako bi se uvjerila u tu tvrdnju.

16.2.2014.
10:00
VOYO logo

Pod utjecajem alkohola i ljubavi, Zumbul je otkrio Dževher kako Hurem prisluškuje Divan kroz tajnu odaju u palači. Nije trebalo dugo da o tome sazna i sam Sulejman, ponajviše zahvaljujući lukavoj sultaniji Fatmi i njezinim doušnicima. Što će Sulejman učiniti kada dozna da ga je Hurem cijelo vrijeme prisluškivala, pogledajte u novoj dvostrukoj epizodi serije „Sulejman Veličanstveni“ u nedjelju, 16. veljače u 20 sati na RTL Televiziji!

Image
Foto: RTL

Svojom potvrdom Selima kao nasljednika prijestolja Sulejman iznenadi mnoge. Mustafa odlazi u Amasiju pognute glave, ali otkriće da Hurem u tajnoj odaji prisluškuje Divan bit će mu motivacija za nastavak borbe za prijestolje. Lukava sultanija Fatma je preko Dževher i Javuza doznala da se Hurem već duže vrijeme koristi tajnim prolazima u palači, stoga ih odluči sama pronaći kako bi se uvjerila u tu tvrdnju. Međutim, i Mustafa je reagirao na vrijeme i poslao Jastreba u prijestolnicu da o Hureminoj tajnoj odaji obavijesti Rustem-pašu i tako prekine njihovu dosad neraskidivu vezu. No važnije je pitanje što će reći Sulejman kada dozna da mu je Hurem cijelo vrijeme radila iza leđa – prisluškivala ga?!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL



Mustafa prizna majci Mahidevran da Mihrunisa nosi njegovo dijete, Fatma svojim smicalicama pokušava zavaditi čvrst partnerski trokut Rustem-Hurem-Sokolović, a Nurbanu rađa dijete usred svađe s princem Selimom!

Povjesničari dvoje kada je u pitanju postojanje tajne sobe ili prozora putem kojeg je Hurem uistinu prisluškivala Divan i Sulejmana. No, za razliku od prave povijesti, u seriji će njezina tajna izaći na vidjelo. Sulejman će zasigurno biti ljut na Hurem, no kako li će je kazniti zbog izdaje? I hoće li Hurem kazniti Zumbul-agu? Odgovore na ova i mnoga druga nepostavljena pitanja doznat ćemo u novom nastavku „Sulejmana Veličanstvenog“  ove nedjelje, 16. veljače u 20 sati samo na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo