NA DVORU SE VADE NOŽEVI / Hurem sprema zavjeru i ima ubilačke namjere!

Image
Foto: RTL

Nakon što ju je Sulejman izgrdio pred sinom Mustafom i natjerao je da se ispriča princu prestolonasljedniku zbog uznemiravanja Mahidevran, Hurem odluči povući drastičan potez!

12.12.2012.
13:29
RTL
VOYO logo

Huremine namjere bit će ubilačke, no hoće li itko od dvorana otkriti što sultanija smjera prije negoli bude prekasno, doznajte u novoj epizodi "Sulejmana Veličanstvenog", serije koju je u utorak 12. prosinca pratilo više od 805 tisuća gledatelja!

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Sultan Sulejman poziva sina da se suoči s Hurem i da izglade nesporazum. Hurem se teška srca ispriča Mustafi zbog uznemiravanja njegove majke, a zatim zamjeri sultanu što ju je doveo u tako neugodnu situaciju jer smatra da nije učinila ništa loše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Za to vrijeme Mahidevran, uz pomoć Gulšah i Fatme, uhvati Efsun u klopku i ucijeni je – smrt ili odanost princu Mustafi i njegovoj majci!

Snalažljiva Efsun izbjegne Mahidevranino mučenje prihvaćanjem njezinih uvjeta, ali se odmah povjeri Hurem koja joj predloži novi plan: kako bi zadobila Mahidevranino povjerenje i skrenula sumnju sa sebe, Efsun će joj reći da sultanova supruga kuje planove o raskidu zaruka Mustafe i Ajbige. Ukoliko joj ni to neće poći za rukom, Hurem već ima nov način kako se zauvijek riješiti princa…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Gospa Daje se raspituje kod Zumbula-age o prikladnom muškarcu za kalfu Nigar, nadajući se da će njezina prijateljica zaboraviti Ibrahim-pašu, kojeg pobunjeni učenici iz tekije uznemiravaju prijetnjama smrću.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Serija "Sulejman Veličanstveni" nastavlja nizati pobjede! Epizoda emitirana jučer, u utorak 11. prosinca, također je bila najgledaniji format dana emitiran na svim nacionalnim televizijama u obje skupine – i dok je u ciljnoj skupini od 18-49 godina ostvarila gledanost od 16%, u totalu populacije dosegla je visokih 19,3%, odnosno preko 805 tisuća gledatelja diljem Hrvatske pratilo je napete događaje koji se odvijaju u Sulejmanovom dvoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Stoga ne propustite pogledati i novu epizodu večeras, u srijedu, 12. prosinca, u 21 sat na RTL Televiziji!

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo