hoće li preživjeti? / Hurem se bori za život nakon napada!

Image
Foto: RTL

Doznavši da je Hurem upala u zasjedu i da ju nepoznati, zamaskirani čovjek fizički napao usred noći, sultan Sulejman naredi hitno pretraživanje cijele šume! I dok Sulejman, Ibrahim i Bali-beg vjeruju da će je pronaći živu, sultanova majka i Mahidevran se nadaju da je Hurem zauvijek nestala iz njihovog života.

15.11.2012.
12:29
RTL
VOYO logo

Ibrahim dozna da je Hurem upala u zasjedu na putovanju u staru palaču u koju ju je protjerao sultan. Iako mu ona nikada nije bila draga, Ibrahim duboko u sebi vjeruje da je sultanova miljenica živa jer je od Bali-bega saznao da se Hurem branila od napadača i pobjegla duboko u mračnu šumu. Sulejman naredi podanicima da prevrnu i nebo i zemlju kako bi pronašao svoju dragu!

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Cijeli dvor bruji o Hureminoj mogućoj smrti, a u haremu nastaje prava pomutnja. I dok sluge s nevjericom primaju vijest o napadu na Hurem, sultanovu majku razljuti činjenica da je gospa Daje, bez njezinog znanja, poslala Bali-bega kao pratnju Huremine kočije, pod izlikom da je slutila kako bi ovaj Huremin odlazak mogao biti i posljednji. I Mahidevran likuje zbog Huremine moguće smrti, nadajući se da je konačno došao kraj njenoj suparnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Hoće li Sulejman pronaći svoju dragu Hurem? I što će sultanova majka učiniti s gospom Daje? Odgovore na ova i druga pitanja doznajte večeras, u četvrtak, 15. studenog, u 21 sat kada će se na RTL Televiziji prikazati nova epizoda "Sulejmana Veličanstvenog"!

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo