DOBILA NOVI VJETAR U LEĐA / Hurem saznala tajnu koja će uzdrmati cijeli dvor!

Image
Foto: RTL

Firuze likuje jer je sultanovoj supruzi preotela veliki četvrtak, ne znajući da je gospa Afife rekla Hurem da miljenica nije provela noć u sultanovim odajama. Iako je još uvijek ljuta jer ju je Firuze stjerala u kut, Hurem odluči posvetiti svoje vrijeme humanitarnom radu, odnosno osnivanju zaklade pomoću koje će izgraditi brojne ubožnice za siromašne i potrebite.

20.2.2013.
14:50
RTL
VOYO logo

Kako bi barem na kratko izbacila iz glave miljenicu FiruzeHurem se odluči posvetiti humanitarnom radu. Međutim, Zumbul-aga joj otkrije tajnu koja će joj pomoći u borbi protiv sultanije Hatidže i Ibrahim-paše, ali ujedno i uzdrmati cijeli dvor!

Firuze likuje jer je sultanovoj supruzi preotela veliki četvrtak, ne znajući da je gospa Afife rekla Hurem da miljenica nije provela noć u sultanovim odajama. Iako je još uvijek ljuta jer ju je Firuze stjerala u kut, Hurem odluči posvetiti svoje vrijeme humanitarnom radu, odnosno osnivanju zaklade pomoću koje će izgraditi brojne ubožnice za siromašne i potrebite. Iako bi htjela sama financirati zakladu uz eventualnu pomoć supruga brojnih državnih dužnosnika, zna da mora zatražiti i sultanovo odobrenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Bez obzira na Sulejmanov odgovor, Hurem će večeras dobiti svoju dozu zadovoljstva. Naime, Zumbul-aga će joj otkriti najstrože čuvanu tajnu sultanije Hatidže – Nigarina i Ibrahimova kćer je živa! Za to vrijeme, Mahidevran plaši Mustafina opsjednutost Helenom, koja uživa sve veću prinčevu pažnju, a Hatidže i Ibrahim pozovu Nigar i Rustem-agu kako bi im obznanili da su zaručeni!

Image
Foto: RTL

Hurem je dobila novi vjetar u leđa! No od kakve će joj koristi biti maleno dijete? Odgovor doznajte večeras, u srijedu, 20. veljače u 21sat na RTLTeleviziji, u novoj epizodi "Sulejmana Veličanstvenog"!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo