SULTANIJA U LOŠEM STANJU / Hurem javnosti otkrila zašto se htjela ubiti!

Image
Foto: RTL

U velikom razgovoru s Ayşe Arman, novinarkom najvećeg turskog dnevnika Hurriyet, trudna glumica Meryem Uzerli, koja je u hit seriji RTL Televizije 'Sulejman Veličanstveni' utjelovila lik sultanije Hurem, otkrila je niz osobnih stvari iz privatnog života.

27.8.2013.
10:16
RTL
VOYO logo

Naravno, u fokusu su bili najnoviji događaji iz života 30-godišnje glumice koja je ove godine naprasno napustila snimanje najraskošnije turske serije i otišla u Njemačku na liječenje zbog tzv. 'burnout' sindroma.

Meryem Uzerli je novinarki Hurriyeta otkrila kako je bila u vrlo lošem stanju kada je stigla u kliniku u Berlin, no tada je uz nju cijelo vrijeme bio zaručnik Can Ateş, s kojim je nedavno raskinula sve veze. A sada se zna i zašto!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Turski biznismen, kada mu je glumica priopćila da je trudna, naglo je promijenio svoje ponašanje, odbacio je Meryem i tjerao ju na pobačaj. Zbog svega toga popularna Hurem se htjela ubiti jer je u samoubojstvu vidjela jedini izlaz.

"Zbog depresije sam htjela skočiti u smrt s balkona svoje hotelske sobe. To je bilo strašno. Jedini cilj mi je bio sve okončati, umrijeti... htjela sam se ubiti kako bih konačno bila slobodna", otkrila je Meryem za Hurriyet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: vogue.com.tr

Mnogi su mogli primijetiti da na istim fotografijama nedostaje zanosna Meryem Uzerli, crvenokosa glumica koja u seriji utjelovljuje sultanovu miljenicu, Hurem.

Za svog bivšeg zaručnika nije imala lijepe riječi. Buduća samohrana majka kaže da joj je odmah rekao kako ne želi još jedno dijete jer ih već ima dvoje. Zato ju je tjerao na pobačaj govorivši joj kako je to najbolje za njih i da će beba sve upropastiti.

"Abortiraj, danas svi to rade", ispričala je Meryem što joj je Can Ateş govorio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo