LOŠ POTEZ? / Hurem donijela odluku koja će šokirati prinčeve!

Image
Foto: RTL

Bajazid pobjesni zbog Selimovog imenovanja upraviteljem Manise, a Mustafa je šokiran činjenicom da su mu snovi o vladanju Carstvom potpuno uništeni!

13.11.2013.
12:00
RTL
VOYO logo

Sulejman se boji mržnje prinčeva koji neće biti imenovani za upravitelja Manise pa odluku prepusti Hurem, koja bez razmišljanja odabere Selima! Ta odluka promijenit će brojne odnose na dvoru… Koga će odluka uvrijediti, a koga šokirati, doznajte večeras u novoj epizodi "Sulejmana Veličanstvenog"!

Bajazid pobjesni zbog Selimovog imenovanja upraviteljem Manise, ne znajući da iza imenovanja stoji upravo njegova majka. Mihrimah je uvjerena da je Hurem ovim potezom pogoršala ionako loš odnos između braće Selima i Bajazida, a Mustafa je šokiran činjenicom da su mu snovi o vladanju Carstvom potpuno uništeni!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok šokirani prinčevi i ostatak dvora traže načine kako živjeti dalje sa sultanovom odlukom, mladu mlečanku Ceciliju teško pogađa život u haremu, zbog čega sve više razmišlja o samoubojstvu…

Četvrta sezona "Sulejmana Veličanstvenog" prati posljednje dane života velikog sultana. Kako bi što vjernije izgledao kao 50-godišnji sultan, izmučen višegodišnjim ratnim i obiteljskim brigama, produkcijska kuća TIM još je ovog proljeća zamolila glavnog glumca Halita Ergenca da odustane od odlaska u teretanu i pilatesa, i to sve do travnja sljedeće godine kada je najavljen završetak snimanja epske sage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

U ovom trenutku Halit na malim ekranima utjelovljuje vidljivo ostarjelog i mudrijeg sultana, zbog čega svakog dana prije snimanja provodi i po 2 sata u šminki gdje mu vizažisti na lice stavljaju umjetne bore, a bradi dodaju sijede vlasi.

Iako mu je obrasla brada postala zaštitni znak posljednje tri godine, Halita posebno zabrinjava kako će njegov sin Ali reagirati kada sljedeće godine obrije bradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U travnju 2014. više neće biti snimanja pa su me prijatelji psiholozi upozorili da bi Ali mogao imati problema kada obrijem bradu, najviše zbog toga jer me sin već tri godine nije vidio golobradog. Poslušat ću njihove savijete i obrijati se u prisutnosti sina", priznaje Halit.

Osim s Halitom, vizažisti se rado vole poigrati i s licima glumaca Nur Fettahoglu (Mahidevran), Selen Öztürk (gospa Gulfem), Ozanom Guvenom (Rustem-paša) i Selimom Bayraktarom (Zumbul-aga) koje svakodnevno pretvaraju u starce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako svi oni izgledaju u poodmakloj dobi, ne propustite pogledati u novom nastavku serije „Sulejman Veličanstveni“, večeras u 21 sat na RTL Televiziji!

Više novosti o seriji možete pratiti i na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo