PATNJE MLADE MIHRIMAH / Hurem dogovara brak iz interesa!

Image
Foto: RTL

Hurem vjeruje da bi joj brak njezine kćeri Mihrimah i odanog sluge Rustem-paše ojačao funkciju u haremu pa pristane udovoljiti Rustemu kad zatraži Mihrimahinu ruku. Sada je došlo je vrijeme i da mladoj Mihrimah prizna kako je zaručena za čovjeka kojeg ne voli!

9.10.2013.
13:20
RTL
VOYO logo

Iako je uvijek govorila da njezina djeca neće prolaziti kroz torture i biti nesretna zbog pripadanja dinastiji, Hurem će sada morati pogaziti riječ… Došlo je vrijeme da mladoj Mihrimah prizna da je zaručena za čovjeka kojeg ne voli!

Mihrimah i njezina braća došli su u posjet majci koja u Edirnama služi kaznu zbog preprodaje carskog zemljišta i dizanja kredita za isplatu dnevnica haremskim djevojkama. Hurem koristi druženje s Mihrimah kako bi je obavijestila o skorašnjem vjenčanju s Rustem-pašom. Mihrimah je zapanjena najavom udaje za Rustema, no nada se da vjenčanja neće biti s obzirom da Sulejman još nije donio konačnu odluku. Kako bi brak bio pravovaljan, Sulejmanu je potrebno Mihrimahino odobrenje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Vidjevši da sultanova djeca pate, gospa Afife zamoli Sulejmana da ponovno razmisli o Hureminoj kazni. Zbog kuge koja se brzo širili gradom i odnosi ljudske živote, Sultan je sve zabrinutiji za Huremin život u Edirnama. Istovremeno, princ Mustafa razmišlja o odlasku na pučinu kako bi sam uhvatio gusara koji već mjesecima sije strah po Mediteranu.

Ne propustite pogledati novu epizodu serije „Sulejman Veličanstveni“ večeras u 21 sat na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više novosti o seriji možete pratiti i na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo