PRIJETNJA SULTANOVOJ SUPRUZI / Hurem dobila novog neprijatelja!

Image
Foto: RTL

Iako je ljut što se njezin sin zabavlja s robinjom koja je ujedno i Huremina špijunka, Mahidevran će biti drago što je Mustafa stao na njezinu stranu u ratu protiv sultanove supruge!

11.12.2012.
14:17
RTL
VOYO logo

Lukava Gulšah otkrije gazdarici da je Mustafina miljenica Efsun u dosluhu s Hurem. Mahidevran odmah nasrne na robinju i zabrani joj da viđa njezinog sina koji se uskoro ženi za princezu Ajbige.

Međutim, Mustafa odluči sam doznati istinu i prave Efsunine namjere, a potom zaprijeti sultanovoj supruzi Hurem jer lažima pokušava unijeti nemir na dvor i tako uznemiruje njegovu majku!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije trebalo dugo da za njihovu svađu dozna i Sulejman koji ih oboje pozove u odaje. Hurem će teško podnijeti razgovor sa sultanom.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Za to vrijeme, Mihrimah izlazi u šetnju s Bali-begom i Ajbige, ali joj ne promakne njihova bliskost koju će javno komentirati pred sultanovom majkom i ostalim ženama u haremu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezire uznemiri Ibrahimova nova odluka o zabrani financiranja tekije u kojoj živi misteriozni religijski vođa, a Hatidže se požali Gulfem kako osjeća da se Ibrahim-paša sve više udaljava od nje.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

U novoj epizodi "Sulejmana Veličanstvenog", koja je na rasporedu večeras, u utorak 11. prosinca u 21 sat na RTL Televiziji, doznat ćemo je li Sulejman uspio umiriti zaraćene strane, prvorođenog sina i suprugu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo