HUMANITARNA AKCIJA: / U akciju pomoći bolesnoj djeci sa splitske Onkologije pridružili se i poznati Splićani

Image
Foto: Facebook

Skupljaju se dobrovoljni prilozi za poboljšanje stanja na odjelu Onkologije splitskog KBC-a Firule.

17.9.2018.
18:08
Facebook
VOYO logo

U tijeku je humanitarna akcija za djecu s Onkološkog odjela KBC-a Firule u Splitu, u koju su se već uključili brojni ljudi preko društvenih mreža dijeleći objavu Ive Funtek, a puno ih je već i uplatilo donacije. Organizatorica akcije kaže kako se radi o pokušaju poboljšavanja uvjeta djece na tom odjelu, prenosi Slobodna Dalmacija.

Potrebne stvari

U akciju se uključila i Ella Dvornik, koja je u svojoj objavi na Facebooku popisala sve što djeci nedostaje ili treba zamijeniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dragi moji, Iva Funtek i ja se bacamo u još jednu akciju. Zvali smo odjel Onkologije KBC Firule u Splitu da vidimo što im sve fali od stvari na odjelu, kako bismo im pomogli kao što smo to uz vašu pomoć učinili za KBC Rebro u Zagrebu. Ovo je lista stvari koje su potrebne i željene:

Potrebne su: 4 fotelje od eko kože stolovi bolesnički za jesti (komode) 2 kompjutora za osoblje koji laptop ili tablet za djecu Internet infuzomatori stalci za infuzomatore tlakomjer televizor frižider igračke zabavne za djecu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na odjelu ima 14 djece (od 1 do 17 godina) koji se liječe i od kojih smo također zatražili da nam napišu ako žele neku sitnicu da ih obradujemo.

Kao što možete zamisliti, provoditi vrijeme na onkologiji kad si dijete je jako teško. Gledati to sa strane u nemoći isto nije lako. Želimo omogućiti i roditeljima i djeci, ali i njihovim doktorima i sestrama koji se danonoćno brinu za njih, ove sitnice koje su im potrebne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Broj računa je od "Iva Funtek", na njenom Facebook profilu moći ćete svaki dan pratiti stanje uplata, budem i podijelila ja kod sebe, kad se dosegne iznos potreban da se sve kupi, zaustavit ćemo akciju.

Svakako donacije u obliku stvari s liste su i više nego dobrodošle; ako ih netko ima i voljan je na taj način sudjelovati, javite se na mail firule@iamella.com. Također sve transakcije tijekom kupnje stvari s liste će biti javno objavljene kao i u prijašnjoj akciji, kao i materijalne donacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Facebook
Image
Foto: Facebook

Najveci i najbitniji dio svega ovoga je naravno, da podijelite ako želite i pomognete tim malim činom odjelu Onkologije KBC FIRULE. Hvala vam svima još jednom!

Iban računa za uplatu: HR1123900013291141094 Iva Funtek

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paypal : Ivafuntek31@gmail.com"

Piše na Ellinom Facebooku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo