INGA JE NA BADNJAK IZGUBILA SVE / Izgorjela joj je kuća, ostala je bez svojih pasa i sada treba našu pomoć: 'Vidjela je scene koje će je dugo proganjati'

Image
Foto: Privatna arhiva

Kako bi joj barem malo olakšala cijelu situaciju, obitelj je pokrenula GoFundme kampanju, u nadi da će skupiti nešto financijskih sredstava kako bi možda i obnovili kuću da Inga već idući Božić dočeka doma

19.1.2022.
14:29
Privatna arhiva
VOYO logo

Život, nažalost, osim lijepih priča, svakodnevno piše i one teške i tužne, a jedna je takva zahvatila gospođu Ingu Požun, koja je do Badnjaka 2021. godine živjela u svojoj kući u okolici Zagreba. Njezin miran umirovljenički život tada se pretvorio u pravu tragediju, jer Inga je u samo nekoliko sati ostala bez ičega.

Image
Foto: Privatna arhiva

Spaljena kuća gospođe Inge Požun

Naime, uslijed kvara električnih instalacija u njezinoj je kući izbio požar koji je spalio sve što je gospođa Inga imala. Inače, Inga je brinula i udomljavala napuštene pse, a u trenutku požara, na imanju je brinula o devet pasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Privatna arhiva

Požar u kući Inge Požun

Bila u posjetu bolesnoj teti

"Ona je tog kobnog dana bila u posjetu svojoj bolesnoj teti u Zagrebu kako bi je nahranila, dala terapiju i provela neko vrijeme s njom. Inga se nije zadržavala dugo u Zagrebu, stala je još i u robnu kuću po par sitnica za svoje unučice da ih stavi pod bor. Kada se vratila doma, ulazeći u dvorište primijetila je gusti dim kako izbija kroz pukotine u krovištu te je, ne razmišljajući utrčala u kuću kako bi spasila svojih devet pasa. Nažalost, u trenutku kada je otvorila vrata i pustila zrak u kuću vatra se toliko rasplamsala da je više nije bilo moguće obuzdati", naveo je njezin zet David koji je za nju pokrenuo GoFundme kampanju.

Image
Foto: Privatna arhiva

Požar se rasplamsao na cijelu kuću

Njezinih devet pasa o kojima se brinula je stradalo u požaru, zajedno sa svom njezinom imovinom, dok je brzom intervencijom vatrogasaca i medicinskog osoblja Inga prošla s manjim ogrebotinama i opeklinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obitelj pokrenula GoFundme kampanju

"Taj dan, na Badnjak, Inga je ostala bez svega, a dobila traumu i vidjela scene koje nikada neće moći zaboraviti i koje će je proganjati još dugo u snovima", piše na stranicama kampanje za pomoć Ingi.

Image
Foto: Privatna arhiva

Požar u kući Inge Požun

Kako bi joj barem malo olakšala cijelu situaciju, obitelj je pokrenula GoFundme kampanju, u nadi da će skupiti nešto financijskih sredstava kako bi možda i obnovili kuću da Inga već idući Božić dočeka doma. Ako želite pomoći gospođi Ingu, donaciju možete napraviti na GoFundme stranici podignutoj za prikupljanje novčane pomoći ili na broj računa HR3324020063203353333.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo