KRVAVI POHOD U ZAGREBU / Huligani demolirali kafić i teško ozlijedili ženu i mladića: 'Bilo ih je 4-5, imali su maske na licu i baklju'

I dok su huligani u bijegu, policija je uhitila 29-ogodišnjaka, za kojeg se još ne zna je li bio sam ili kao dio bande

25.10.2018.
19:40
VOYO logo

Nekolicina razbijača pokrivena takozvanim fantomkama divljala je sinoć Zagrebom i napala mladića i staricu te su oboje, s teškim ozljedama, završili u bolnici. 

I dok su huligani u bijegu, policija je uhitila 29-ogodišnjaka, za kojeg se još ne zna je li bio sam ili kao dio bande.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je počelo pred Nacionalnom sveučilišnom knjižnicom, kad je skupina maskiranih huligana iz nepoznatog razloga napala 21-godišnjaka. Neslužbeno - smetao im je njegov dalmatinski govor. U nadi da će im pobjeći sklonio se u predvorje knjižnice.

"U predvorju knjižnice bio je 29-godišnjak, koji je iz zasad neutvrđenog razloga napao 21-godišnjaka. Liječnička pomoć pružena je 21-godišnjaku u KB Sv. Duh gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen", izjavila je glasnogovornica PUZ-a Ivana Čvek. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok je 29-godišnjak uhićen, ostatak huligana krenuo je prema obližnjoj ulici.  
Ondje su potpuno demolirali kafić Dalmatinka, porazbijali su stakla, palili baklje, a 64- godišnju vlasnicu,  teško ozlijedili. 

"Slomljeno joj je nekoliko rebara, i natučeni su dijelovi tijela, ali sada je ona stabilno". rekao je opći i torakalni kirurg iz KB Dubrava, Josip Pejić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krvavi je pohod nastavljen divljanjem po ulici.

"Ja sam došla oko 6 i 10, parkirala sam auto pored dućana, i valja je to bilo već onda nakon što su oni otišli iz NSB-a tim putem i nakon što su posjetili taj kafić. Ja sam samo vidjela njih 4-5, išli su s maskama na licu, baš su bili oko mog auta, i onda su bacili baklju, ja sam se maknula", priča studentica Danijela Bilandžić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I u kafiću i u trgovini, pred kojom je lakše stradao i slučajni prolaznik - danas ne žele pred kameru - kažu boje se osvete, jer maskirani su razbojnici još u bijegu.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo