Primamljiva ponuda u Huawei AppGallery trgovini / Huawei daruje tri mjeseca Deezer Premium glazbenog servisa

Image
Foto: Huawei Promo

Sve što korisnici trebaju napraviti je preuzeti aplikaciju iz AppGallery trgovine, odabrati izbornik „Pokloni“ gdje će pronaći Deezer Premium poklon i preuzeti besplatni kod koji mogu iskoristiti u aplikaciji

19.10.2020.
18:34
Huawei Promo
VOYO logo

Huawei je osigurao primamljivu ponudu za korisnike svoje AppGallery trgovine. Svi koji preuzmu Deezer s Huaweijeve platforme za distribuciju aplikacija na poklon će dobiti tri mjeseca besplatnog korištenja Deezer Premium glazbenog servisa. 

Sve što korisnici trebaju napraviti je preuzeti aplikaciju iz AppGallery trgovine, odabrati izbornik „Pokloni“ gdje će pronaći Deezer Premium poklon i preuzeti besplatni kod koji mogu iskoristiti u aplikaciji. Cijeli proces objašnjen je u videu, ponuda vrijedi za nove korisnike, a moguće ju je iskoristiti do kraja godine ili do isteka zaliha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deezer je glazbena streaming usluga s više od 56 milijuna domaćih i stranih pjesama uz brojne playliste koje su napravili sami korisnici, a moguće je prepustiti se i Flow personaliziranom odabiru. Na usluzi su dostupne i brojne radijske postaje. Uz Deezer Premium, korisnici ne trebaju biti spojeni na internet za uživanje u svojim omiljenim pjesmama, mogu ih preuzeti i slušati izvanmrežno kad god žele. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrhunske slušalice za omiljenu glazbu

Za uživanje u omiljenoj glazbi, domaćim korisnicima su na raspolaganju i najnaprednije Huaweijeve bežične slušalice dosad - FreeBuds Pro koje se ističu funkcijom dinamičkog poništavanja šuma. Nove slušalice pružaju izvrsnu kvalitetu izrade, vrhunsku povezivost i kvalitetu zvuka, a bit će udobne čak i nakon duljeg korištenja. Huawei FreeBuds Pro slušalice dizajnirane su minimalistički i funkcionalno, a dolaze uz tri različite veličine silikonskih čepića kako bi se osigurala maksimalna udobnost za svakog korisnika. 

Dinamičko poništavanje zvuka podržano je do 40 dB, dok silikonski nastavak u uhu prirodno uklanja neželjene zvukove. Dvostruki mikrofoni smješteni unutar i izvan slušalica mogu brzo prepoznati okolnu buku i automatski se prebaciti između tri načina poništavanja buke – General, Cozy i Ultimate – kako bi učinkovito smanjile buku iz okoline. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S omogućenim aktivnim uklanjanjem buke, baterija traje do 4,5 sata, dok bez aktiviranja ove funkcije baterija traje čitavih 7 sati bez potrebe za punjenjem priloženim kućištem. Uključivanje i isključivanje uklanjanja buke jednostavno je kontrolirati stiskanjem drške slušalica. Uz to, Huawei FreeBuds Pro prve su pametne bluetooth slušalice s dvije antene na svijetu. Svaka je slušalica opremljena s dvije antene koje nude 360° pokrivanje bluetooth signala u svim smjerovima za stabilniju vezu.

Huawei FreeBuds Pro dolaze u tri izdanja – Carbon Black, Ceramic White i Sliver Frost po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.499 kn. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Huawei AppGallery sa sve većim izborom aplikacija

Huawei AppGallery raste iz dana u dan, a trenutno je riječ o trećoj najvećoj trgovini aplikacija na svijetu. Osim brojnih globalno popularnih aplikacija, korisnicima su na raspolaganju i brojne lokalne aplikacije. Tu su aplikacije pet najvećih domaćih banaka - Zagrebačke banke, Privredne banke Zagreb (PBZ), Raiffeisen Bank (RBA), Erste banke i OTP Banke, a dostupne su i dvije najpopularnije inovativne bankarske aplikacije, Keks Pay i Telekom banking, kao i brojne druge.

Huaweijeva službena platforma za distribuciju aplikacija trenutno broji preko 28 milijuna aktivnih korisnika u Europi i preko 400 milijuna na globalnoj razini. Trgovina je dostupna korisnicima iz 170 različitih zemalja na 78 jezika, a na Huawei Mobile Services (HMS), platformu koja omogućuje razvoj aplikacija za AppGallery, registrirano je preko 1,4 milijuna developera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Huawei kontinuirano predstavlja nove proizvode. Korisnicima je dostupan i nedavno predstavljeni Watch GT 2 Pro – Huaweijev najnapredniji pametni sat, Watch Fit koji se ističe naprednom podrškom za razne sportove, a tu je i pametni telefon Huawei P smart 2021 namijenjen mlađim korisnicima kojima nudi vrhunski dizajn uz brojne napredne mogućnosti, odgovarajući na njihove raznovrsne potrebe. 

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo