HTV / dvodnevno silovanje usporedio sa sapunicom!

27.3.2011.
15:45
VOYO logo

Podsjetimo, tijekom subote izvještavali smo o Libijki Iman al-Obedi, koja se pojavila u hotelu gdje su smješteni međunarodni novinari, te je pred kamerama i okupljenima tvrdila kako su je oteli i silovali Gadafijevi vojnici.

''Kažete da smo svi Libijci, ali pogledajte što su mi učinili Gadafijevi vojnici, pogledajte što su učinili mojoj časti'', vikala je žena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kamere su zabilježile i kako su je vladini dužnosnici htjeli ušutkati na sve moguće načine, a osoblje hotela joj je nabacilo kaput preko glave.

Nakon toga na silu je ugurana u službeni automobil i odvezena u nepoznatom smjeru. U pokušaju da joj pomognu umalo su nastradali i pojedini novinari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priču o cijeloj dramatičnoj situaciji prenio je i HTV, ali je novinar tijekom Dnevnika u subotu navečer cijeli događaj usporedio sa ''scenom iz sapunice''. Dnevnik je vodio i uređivao Ivan Jabuka, dok je sporni prilog uredio Branimir Farkaš.

Spomenuti prilog HTV-a naišao je na veliku reakciju javnosti, među kojima su i čitatelji net.hr-a, te svi osuđuju usporedbu sa sapunicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članak:

arti-201103260273006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo