mora platiti i troškove / HSS objavio presudu protiv Marijane Petir: 'Sudski spor je izgubila, a ako ovako nastavi, tužit ćemo je'

Image
Foto: Pixsell

Marijana Petir tužila je HSS zbog nepravednog izbacivanja iz stranke

11.1.2020.
14:52
Pixsell
VOYO logo

Bivša eurozastupnica Marijana Petir izgubila je sudski spor protiv HSS-a i predsjednika Kreše Beljaka kojeg je tužila zbog, kako je tvrdila, nepravednog izbacivanja iz stranke. 

HSS i Petir ratuju i izvan suda pa je tako stranka, ogorčena njezinim javnim istupima, objavila na Facebooku presudu Upravnog suda u Zagrebu u njihovu korist, a nisu isključili ni mogućnost traženja pravne zaštite. Marijana Petir, također prema presudi, treba platiti 6250 kuna sudskih troškova. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Budući da gospođa Marijana Petir i dalje zagađuje javni prostor lažima te blati HSS i stranačko vodstvo, dužni smo reagirati. Naime, gospođa Petir je tužila HSS i predsjednika Krešu Beljaka zbog, kako ona tvrdi, nepravednog izbacivanja iz stranke te je TAJ SPOR IZGUBILA i mora platiti više od 6 tisuća kuna sudskih troškova u korist HSS-a i predsjednika Beljaka. UNATOČ TOME, I DALJE OBMANJUJE JAVNOST GOVOREĆI O NEPRAVEDNOM IZBACIVANJU IZ STRANKE. Ako spomenuta gospođa nastavi s nanošenjem štete HSS-u i stranačkom vodstvu, bit ćemo primorani tražiti pravnu zaštitu u skladu sa zakonima Republike Hrvatske."

Objavili su i presudu Upravnog suda u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo