POVIJESNI REVIZIONIZAM / HSP-ovca iz Zagreba neugodno iznenadio privjesak za ključeve mjesnog odbora s likom Tita: Poslao im je poruku

Image
Foto: Facebook/HSP Podsused-Vrapče

HSP iz zagrebačke Gradske četvrti Podsused-Vrapče burno je reagirao zbog toga što su ključevi jednog Mjesnog odbora ukrašeni privjeskom s likom Josipa Broza Tita

5.4.2022.
8:23
Facebook/HSP Podsused-Vrapče
VOYO logo

Da je povijest ponekad važnija od aktualnih problema dokazuje i slučaj iz zagrebačkog Gornjeg Vrapča. Naime, lokalna organizacija HSP-a ljutita je što se Mjesni odboru Gornjem Vrapču otvara ključevima ukrašenima privjeskom s likom Josipa Broza Tita.

"Kada sam zamolio ključeve od prostorija mjesnog odbora u Gornjem Vrapču od gospodina Vučenika (365MB), koji je usput rečeno sada na vlasti s Vlatkom Makarun (nezavisna lista) i Karlom Mandarićem (HDZ, inače bratić od Vučenika), on me neugodno iznenadio kada sam na privjesku od tih ključeva vidio sliku Tita!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moja poruka ekipi sada na vlasti: Ostavite povijest povjesničarima i bavite se našom sadašnjosti i budućnosti! Bog i Hrvati! Vinko Lalek", stoji u objavi HSP-a na Facebooku s potpisom autora na kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo