Hrvatski iscjelitelj zaradi i do 20.000 eura na dan!

Nakon Sjedinjenih Država, hrvatski iscjelitelj Josip Grbavac zvani Braco na njemačkoj turneji zaintrigirao je brojne medije za svoje iscjeliteljstvo.

7.7.2011.
8:35
VOYO logo

Svojedobni učenik Ivice Prokića, iscjelitelj Josip Grbavac Braco na njemačkoj turneji privukao je pozornost lokalnih medija, a novinari ga opisuju kao nesvakidašnjeg iscjelitelja s velikim moćima. Veliku pozornost dao mu je i poznati Bild. Braco ne polaže ruke na ljude, ne izgovara riječi i nema znanja o medicini, nego samo gleda u ljude. Tako su u Esslingenu Nijemci stajali ispred pozornice satima poredani u jedan trokut, dok je Braco stajao ispred njih na pozornici.

Nakon dvadesetominutne seanse, Braco se na sceni vraća u zemaljsku "normalu", a brojni posjetitelji upućuju se u predvorje dvorane gdje se nalazi Bracina marketinška služba za prodaju njegovih artikala – prstenova koji koštaju 140 eura, lanaca od 100 eura, knjiga i filmova, te slika, piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bracin glasnogovornik Jürgen Block (47) rekao je kako Braco to ne radi zbog novca, no ipak je lokalnim medijima istaknuo da je protekla subota bio odličan dan za Bracu jer je zaradio 20.000 eura.

Braco je, inače, zimus imao turneju po SAD-u, gdje je izazvao velik interes tamošnjih medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članak:

arti-201101080067006 arti-201009200165006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo