televizija budućnosti / Hrvatski film 'Ti mene nosiš' postao prvi iz cijele regije koji će se naći na Netflixu!

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

'Jako sam sretna što će naš film biti dostupan tako širokom gledateljstvu. Ovo je sjajno priznanje kvaliteti našeg filma i fantastičan komercijalni uspjeh', izjavila je redateljica Ivona Juka

7.7.2016.
15:30
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Najpopularniji američki servis za online stream multimedijalnih sadržaja Netflix otkupio je prava za prikazovanje hvaljenog hrvatskog filma 'Ti mene nosiš', scenaristice i redateljice Ivone Juka u produkciji kuće 4 film. 

Bit će to prvi film ne samo iz Hrvatske, već iz cijele regije uopće koji će se naći u ponudi Netflixa. Kanal je inače od siječnja ove godine dostupan u gotovo svim zemljama širom svijeta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izuzetno sam ponosna što je 'Ti mene nosiš' prvi film iz regije za kojeg je Netflix otkupio prava za cijeli svijet. Time je hrvatski film dobio najveću distribuciju u svijetu. Za razliku od ograničene distribucije hrvatskog filma u europskim kinima, koja traju tek mjesec ili dva, i to uglavnom u art-house kinima, naš film moći će preko Netflixa gledati široko gledateljstvo, i to narednih pet godina", izjavila je Juka. 

Film je dosad prikazan na preko 20 međunarodnih filmskih festivala, a zaradio je i devet nagrada. Dobro je prošao i kod kritičara, pa je 2015. godine osvojio najveće nacionalno kulturno priznanje - nagradu Vladimir Nazor, i to za scenarij i režiju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jako sam sretna što će naš film biti dostupan tako širokom gledateljstvu. Ovo je sjajno priznanje kvaliteti našeg filma i fantastičan komercijalni uspjeh, koji dokazuje da je „Ti mene nosiš“ jednako zanimljiv kao i svjetski hitovi koji se nalaze u Netflixovoj ponudi“, izjavila je Ivona Juka.

'Ti mene nosiš' je nominiran za najbolji europski film godine koju dodjeljuje prestižna Europska filmska akademija, a našao se i u utrci za Oscara za najbolji strani film kojeg dodjeljuje Američka akademija filmskih znanosti i umjetnosti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo