Blagdanska čestitka / Hrvatski državni vrh čestitao Božić svim pravoslavnim vjernicima: 'Mir Božji, Hristos se rodi!'

Image
Foto: Goran Stanzl/Marko Prpic/PIXSELL

"Želim također da nam svima ovo božićno razdoblje donese potreban optimizam, povjerenje i odlučnost", izjavio je Jandroković

6.1.2020.
12:26
Goran Stanzl/Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Premijer  Vlade Andrej Plenković, Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković čestitali su u ponedjeljak Božić vjernicima koji ga slave po julijanskom kalendaru. 

„Svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti čestitam Božić. Neka dani slavlja donesu mir, zdravlje i sreću u vaše domove i vaše obitelji", zaželio je premijer u čestitki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je da božićno vrijeme osnažuje Radosnom viješću, oplemenjuje i jača duh da nastavimo promicati dostojanstvo, socijalnu pravednost i moralne vrijednosti na dobrobit naše domovine.

"U ime Vlade i osobno vam želim sretan i blagoslovljen Božić. Mir Božji, Hristos se rodi!", stoji na kraju premijerove čestitke vjernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svim kršćanskim vjernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru pozdravom 'Mir Božji, Hristos se rodi!' čestitam Božić u radosti i miru Kristova rođenja. U daru života, u nadi i optimizmu budimo osnaženi kako bismo poticali razumijevanje i povjerenje jednih prema drugima i razvijali pozitivne vrijednosti u našem društvu", stoji u čestitki hrvatske predsjednice.

VEZANE VIJESTI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjernicima koji slave Božić po julijanskom kalendaru Gordan Jandroković zaželio je da dan Isusova rođenja provedu u okružju privrženosti, zajedno sa svojim bližnjima, u međusobnom razumijevanju i solidarnosti.

"Želim također da nam svima ovo božićno razdoblje donese potreban optimizam, povjerenje i odlučnost kako bismo u duhu dijaloga, suradnje i tolerancije gradili Hrvatsku kao našu zajedničku prosperitetnu domovinu. Mir Božji – Hristos se rodi!", stoji na kraju božićne čestitke predsjednika Hrvatskoga sabora Gordana Jandrokovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo