LJUBAVNA KORONA PRIČA / Nisu se mogli vidjeti dva mjeseca, a onda su otkrili Hrvatsku: 'Otišla bih i na Antarktiku'

Ljubav je još jednom pokazala da ne poznaje granice, pa čak niti u vrijeme pandemije

30.8.2020.
7:55
VOYO logo

Hrvatska je ove godine postala poput Casablance. Parovi koji se nisu mogli viđati zbog pandemije, sada su pronašli raj na zemlji.

Na jadranskoj obali tako ljetuje mladi par koji se zbog mjera u svojim državama nije mogao naći, a Hrvatska im je to ipak omogućila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Elizabeth i Nino dolaze s dva različita kontinenta, a svoju ljubav započeli su u Madridu.

''Ona je tamo radila, a ja sam studirao i upoznali smo se na aplikaciji za upoznavanje. Bilo je tako slučajno. Željela sam upoznati još ljudi jer nisam nikog poznalava u Madridu. Prijavila sam se i on je bio prva osoba koju sam upoznala na aplikaciji i to je kraj priče", ispričali su Nino Martin Martinez i Elizabeth Flanagan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
sudbonosno da /

Sve više mladih parova odlučuje se na brak: Provjerili smo je li riječ o trendu, koroni ili utjecaju Crkve

Image
sudbonosno da /

Sve više mladih parova odlučuje se na brak: Provjerili smo je li riječ o trendu, koroni ili utjecaju Crkve

No njihova priča tu tek započinje. Nakon pola godine veze, pandemija ih je spojila 24 sata dnevno, a onda ih i razdvojila.

"U Madridu je sve jako započelo i onda smo se morali preseliti u moj rodni grad Alicante. Tamo smo morali biti 3 mjeseca, a onda se ona preselila u SAD, a ja sam ostao u Španjolskoj", rekao je Nino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog korone, ovaj se mladi par nije mogao vidjeti dva mjeseca, sve dok nisu otkrili Hrvatsku.

"Istraživala sam kao luda. Svaki dan sam gledala koje su nam opcije i vidjeli smo da je prvi svibnja Hrvatska svima otvorila granice. Birali smo između Meksika i Hrvatske. Za mene je moglo bilo koje mjesto. Doslovno bih otišla i na Antarktiku. Ali kako je ona iz SAD-a jedino moguće mjesto u Europi bila je Hrvatska", prisjeća se Elizabeth.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoje putovanje započeli su dvotjednim odmorom u Splitu, a nakon Dubrovnika čeka ih Hvar i sjeverni Jadran. A kada će se ponovno vidjeti ni sami ne znaju.

"To je jako dobro pitanje. Još uvijek ne znamo. Nadamo se da ćemo u siječnju zajedno živjeti u Londonu, ali još uvijek ne znamo", poručio je Nino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Započeti ljubav u doba korone kažu, jako je teško, ali za njih se isplatilo.

"Mislim da samo treba imati strpljenja jer kada znaš da se situacija mijenja iz dana u dan. Jedan dan su to dobre vijesti, kao kad je Hrvatska otvorila granice, a drugi dan su loše vijesti. Tako da mislim da jednostavno treba ići s tim i nadati se da ćete se ponovno vidjeti. I to je to", rekla je Elizabeth.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljubav je još jednom pokazala da ne poznaje granice, pa čak niti u vrijeme pandemije. 

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo