Hrvati 'napali' Glamour zbog nagrade Jadranki Kosor

6.11.2010.
21:18
VOYO logo

Naime, čini se da su hrvatski građani osjetili potrebu reagirati na riječi novinarke koja je u objašnjenju nagrade napisala da je premijerka Kosor stupila "u neustrašivu borbu protiv korupcije u Vladi, obiteljskog nasilja i rodnih stereotipa u školama".

Nakon što je komentare primjetio i objavio portal Lupiga, u subotu je članak nakupio 137 komentara (stanje u trenutku dok pišemo ovaj tekst). Prethodnih su dana čitatelji upozoravali kako Kosor "nije izabrana za premijerku, nego joj je to mjesto dodijelio prijašnji premijer i mafijaški boss Ivo Sanader", da se "ne zna koristiti računalom i ne govori niti jedan strani jezik", te da je "njena stranka HDZ Hrvatsku dovela do bankrota".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jadranka Kosor žena godine? Jeste li slijepi, glupi ili što?", "Jadranka Kosor je povijesna pogreška", "Ljudi iz Glamoura, budite oprezni kad Jadranki Kosor dajete ključeve hotelske sobe. Mogla bi tamo ostati. Zauvijek. Dobra je u preuzimanju tuđih nekretnina", samo su neki od komentara koji svake minute niču pod člankom o ženama godine.

U raspravu se uključila i stanovita korisnica Lamia, jedina koja je stala u obranu Jadranke Kosor. Napade na premijerku pripisala je SDP-ovcima i komunistima i mržnji Hrvata prema ženskom vodstvu, a u prilog premijerki citirala je i navode američkog ambasadora Jamesa Foleyja iz svibnja 2010. godine, u kojima ovaj pohvaljuje Vladine mjere koje bi zemlju mogle izvući iz krize.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201011040518006 arti-201011030088006 arti-201011020748006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo