POLJUBAC ZA KRAJ / Hrvat koji je nakratko 'Vatrenima' ukrao show!

Image
Foto: AP

Bila to njegova misija ili samo trenutak 'ludila', jedan je hrvatski navijač ulaskom u teren tijekom utakmice između Irske i Hrvatske završio svoje 'gostovanje' u Poljskoj. Poljubac s izbornikom Bilić donio mu je oproštaj od Eura, te razgovor s poljskom policijom.

11.6.2012.
14:39
AP
VOYO logo

U trenucima kada je Hrvatska već imala sigurno vodstvo 3:1, a utakmica ušla u posljednju četvrtinu, na teren stadiona Miejski u Poznanu utrčao je jedan hrvatski navijač. Pretrčao je dobar dio travnjaka kako bi došao do hrvatske klupe i dao poljubac izborniku Slavenu Biliću.

Image
Foto: AP

Nakon toga ga je služba sigurnosti udaljila s terena, ali čini se da nepoznati navijač nije previše razmišljao što će biti poslije. Bila to njegova misija ili samo trenutak 'ludila', morao je znati da je u Poljskoj "nazočnost neovlaštene osobe na terenu je potpuno zabranjena".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AP

Prema odredbama Zakona o sigurnosti masovnih događaja, u članku 60. stavak 1. izričito piše: "svatko tko tijekom nekog masovnog sportskog događaja, uključujući i nogometnu utakmicu, na silu uđe u prostor gdje se održava sportsko natjecanje ili svatko tko odbije napustiti mjesto unatoč naredbi ovlaštene osobe, bit će kažnjen novčanom kaznom ne manjom od 180 dnevnica, kaznom ograničavanja slobode ili kaznom lišavanja slobode u trajanju do tri godine".

Image
Foto: Pixsell

Kako će hrvatski Jimmy Jump završiti svoju poljsku avanturu, nije nam poznato, ali znamo da će utakmicu s Irskom pamiti cijeli život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo