HRAST ZBOG ISTANBULSKE RASKINUO SVE VEZE S HDZ-om: / Glasovat će protiv Martine Dalić, Ladislav Ilčić odlazi s mjesta savjetnika ministrice

Image
Foto: PIXSELL

Vladajuća koalicija imat će jednu ruku manje u Saboru.

11.4.2018.
9:20
PIXSELL
VOYO logo

Kao što je jučer i najavljeno, HRAST je i službeno odustao od svih pozicija u vladajućoj strukturi.

Dosadašnji partneri HDZ-a nisu zadovoljni procesom ratifikacije Istanbulske konvencije koju premijer AndrejPlenković s partnerima namjerava provesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saborski zastupnik HRAST-a HrvojeZekanović na današnjoj je presici u Saboru otkrio i da ovaj potez njegove stranke znači da LadislavIlčić više neće biti savjetnik ministrice kulture NineObuljen Koržinek te da s mjesta državnog tajnika u Ministarstvu obrazovanju odlazi HrvojeŠlezak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postoje crvene granice preko kojih se ne može prijeći. Nama udobne fotelje nisu presudne, a ovime želimo pokazati hrvatskoj javnosti da postoje hrvatski političari za koje se može jamčiti što će napraviti", rekao je Zekanović za N1.

"Hrvoje Zekanović je vjerodostojan od prvog dana i do zadnjeg dana ću govoriti ono što moji glasači očekuju od mene", poručio je HRAST-ov zastupnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže kako više nije dio vladajuće većine, a s obzirom na to da je ova Vlada po njegovu mišljenju iznevjerila očekivanja građana - glasovat će protiv MartineDalić u Saboru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo