majka zahvalna / Hrabra Ena Šarac nakon tumora na mozgu saznala za novu šokantnu dijagnozu: 'Sad sam mirna, znam s čime se borim'

Image
Foto: Eny Šarac (Facebook)

Enina majka Biserka piše kako je zahvalna Bogu na takvom djetetu jer ju je šokirala njena prisebna reakcija, pošto je ona sama teško prihvatila još jednu kćerinu dijagnozu

21.12.2017.
12:14
Eny Šarac (Facebook)
VOYO logo

Hrabra Ena Šarac, 22-godišnja djevojka koja se već 15 godina bori s tumorom na mozgu, sada je saznala da ima novu dijagnozu - leukemiju, odnosno, akutnu mijeloičnu displaziju, pišu 24 sata.hr.

"Danas smo Enici rekli dijagnozu iako još ni sami ne možemo vjerovati da uz tumor na mozgu i tumor na kralježnici sad i dijagnoza akutne mijeloične displazije. Njezina rekcija je bila: Majčice, sada sam mirna jer znam s čime se borim", objavila je u četvrtak Enina majka Biserka na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodala je kako je zahvalna Bogu na takvom djetetu jer ju je šokirala njena prisebna reakcija, pošto je ona sama teško prihvatila još jednu kćerinu dijagnozu.

"Bože, samo ti znaš kolika je naša ljubav prema Enici i molim te daj joj snage da izdrži jer hrabrosti, volje i vjere ima. Osmijeh naš najljepši. Ljubav naša", napisala je mama Biserka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ena je do sada prošla pet kirurških otvaranja glave, tri sepse, godinu i pol je bila u invalidskim kolicima, dobila je dijabetes, operirala nogu, ali se i dalje svakodnevno s veseljem i radošću javljala prijateljima na Facebooku i bodrila ih u njihovim puno manjim problemima. U posljednjih mjesec i pol dana Eni se stanje pogoršalo i završila je u bolnici u Zagrebu na Intenzivnoj njezi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, mama Biserka s Enom u Zagrebu boravi posljednjih godinu i pol dana. Tada su Eni operirali stopalo i bilo je predviđeno da nakon par mjeseci oporavka i gipsa ide kući no, zdravlje se počelo komplicirati. Otkrili su da ima neoperabilni tumor na kralježnici, a ako ga diraju, mogla bi ostati invalid.

Žive u podstanarskom stanu u blizini bolnice jer  im se nije isplatilo putovati za Zagreb desetak puta mjesečno. Mama Biserka kaže da bi im sada dobro došao novac koji je sakupljen za Enu u udruzi Hrabro dijete, ali ona im se nema namjeru javljati, pišu 24sata.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo