Deset golova Češkoj / Horvat ostaje na raspolaganju: 'Imamo budućnost, Mamić, Mandalinić, Jaganjac koji puca od snage, ne trebamo se bojati'

Image
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Najbolji strijelac protiv Češke (deset golova) nije rekao zbogom reprezentaciji. Nakon oproštaja Čupića ostat će prva hrvatska snaga na desnom krilu

26.1.2018.
17:59
Marko Lukunić/PIXSELL
VOYO logo

"Ostat ću na raspolaganju reprezentaciji. Imamo dobru budućnost, dobre igrače, tako da se ne moramo bojati", istaknuo je Zlatko Horvat nakon zadnje hrvatske utakmice na Europskom prvenstvu.

Jedan je od rijetkih iskusnih koji ostaje. Oprostili su se Vori, Buntić, danas i Čupić te Alilović. K tomu pozitivno gleda na budućnost reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je Mamić ovdje igrao drugi pravi turnir. Nadam se da će Mandalinić nastaviti ono što je započeo u Zagrebu, da će u Njemačkoj igrati jake utakmice. Halil Jaganjac puca od snage, željan je. Tu je i Luka Stepančić, koji je igrao dobar turnir s obzirom na minutažu koju ima u PSG-u. Ne treba zaboraviti Lovru Mihića. Ima puno igrača koji sad nisu bili s nama, a mogu puno", kazao je Horvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo