Holding: Ne sprdamo Ivu Jelušića! To su hakeri!

'Riječ je o krivotvorenju e-maila i lažnom hakerskom predstavljanju', poručuju iz Holdinga, s čije je adrese, makar je tako izgledalo, poslan videouradak u kojem je ismijan SDP-ovac Ivo Jelušić.

11.5.2010.
17:50
VOYO logo

Zagrebački holding demantirao je danas da je sa službenog maila Holdinga info@zgh.hr poslan link na video u kojem je ruglu izvrgnut dogradonačelnik Ivo Jelušić.

"Riječ je o krivotvorenju e-maila i lažnom hakerskom predstavljanju. Ovim putem izražavamo žaljenje zbog podmetanja i pokušaja uključivanja Zagrebačkog holdinga d.o.o. u prljavu političku kampanju", poručio je glasnogovornik Holdinga Dušan Viro u svom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se samog glazbenog videa tiče, radi se o narodnjačkom melosu koji prati stihove poput "Ajde, Ivo, samo živo, neka njima bude krivo. Došlo vrijeme i za nas Bosance, zaposlit ćemo i mi svoje znance", a umjesto videa se izmjenjuju fotografije Ive Jelušića, uglavnom u društvu sada nimalo popularnog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bandić je, podsjetimo, protjeran iz SDP-a nakon kandidature za predsjednika, a Jelušić se natječe za njegovog nasljednika na mjestu šefa zagrebačkog SDP-a.

Prethodni članci:

arti-201004140669006 arti-201004221003006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo