FERHATOVA DVOSTRUKA IGRA / Hoće li Kuzey prihvatiti nemoralnu ponudu?

Image
Foto: RTL

Saznavši da je Ferhat opet stupio u kontakt s Džemre, Kuzey odluči nasamo se sastati sa svojim 'prijateljem' iz zatvora.

10.4.2013.
15:20
RTL
VOYO logo

Ferhat svojom dvosmislenom igrom još jednom poljulja povjerenje braće Tekinoglu – Kuzeya uznemiri Ferhatovo uplitanje u živote njegovih prijatelja, dok Guneya razljuti 'poklon' koji je Ferhat uputio njegovoj majci Handan!

Saznavši da je Ferhat opet stupio u kontakt s Džemre, Kuzey odluči nasamo se sastati sa svojim 'prijateljem' iz zatvora. No Kuzey još ne zna da je Ferhat poslao dar i Handan Tekinoglu, koja je uvjerena da su Kuzey i Džemre – ljubavnici! Njezina nagađanja potvrdi i sam Guney kojem su brat i bivša zaručnica bili odavno sumnjivi…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Džemre i Ali zabrinuti su za Kuzeya koji se na napuštenom odlagalištu suprotstavlja Ferhatu! Zli starac želi upropastiti život mladiću i nakon izlaska iz zatvora i ne namjerava prestati sve dok ne izgladi stare račune i dok mu se Kuzey u potpunosti ne prikloni… No ipak mu ponudi rješenje koje se teško odbija. Za to vrijeme Gulten pokušava popraviti štetu koju je Džemre uzrokovala Džanu, a Guney želi saznati ima li istine u priči o ljubavnoj vezi između Kuzeya i Džemre.

Hoće li Kuzey prihvatiti Ferhatovu nemoralnu ponudu, doznajte večeras, u srijedu, 10. travnja u novoj epizodi serije 'Nebo i zemlja', u 19:10 sati na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve o seriji "Nebo i zemlja" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Nebo i zemlja te na službenoj stranici serije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo