DVORSKE SPLETKE / Hoće li Hurem priznati poraz i otići iz palače?!

Image
Foto: RTL

Hurem strahuje da sultanija Šah preko Lutfi-paše utječe na Sulejmanove odluke, posebice nakon saznanja da sultan namjerava poslati njezine sinove u sandžake. Ako sultan posluša Lutfi-pašu, Hurem će morati otići iz palače...

23.10.2013.
10:51
RTL
VOYO logo

Ohrabren političkom pozicijom, Rustem-paša kreće u nova spletkarenja kako bi ostvario svoj i Huremin plan. Na putu do sreće stoje im dva čovjeka izuzetno bliska Sulejmanu – veliki vezir Lutfi-paša i Mustafa, princ koji je prvi u redu za preuzimanje trona Osmanskog carstva. Koju je taktiku smislio Rustem-paša, doznat ćemo večeras, u novoj epizodi 'Sulejmana Veličanstvenog'!

Kako bi zadobio sultanovo povjerenje nakon ulaska u Divan, vezir Rustem-paša se ponudi istražiti najnoviju kriznu situaciju u Ugarskoj i pričati mu najgore o princu Mustafi koji trenutno boravi u Manisi gdje uživa u pažnji naroda i janjičara izvan očevog nadgledanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Hurem strahuje da sultanija Šah preko Lutfi-paše utječe na Sulejmanove odluke, posebice nakon saznanja da sultan namjerava poslati njezine sinove u sandžake. Ukoliko sultan posluša Lutfi-pašu, Hurem će morati otići iz palače i poći za najstarijim sinom Mehmetom u Amasju, a harem će preuzeti sultanija Šah!

Istovremeno, Lutfi-paša odluči zatvoriti sve krčme u zemlji u kojima se provodi prostitucija, Nigar zatraži uslugu od Šah i Hatidže u nadi da će joj sultanije reći gdje joj je kćer, a Mihrimahina nova sluškinja postaje Šahina doušnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne propustite pogledati novu epizodu serije „Sulejman Veličanstveni“, večeras u 21 sat na RTL Televiziji!

Više novosti o seriji možete pratiti i na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo