pretučen ispred stana /

HNS oštro osudio napad na Cvitanovića: trener 'modrih' u 13 sati će se obratiti javnosti

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Nekoliko napadača sačekalo je nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca Marija Cvitanovića ispred njegovog doma te ga napalo palicama, nanijevši mu pritom ozbiljnije ozljede

21.9.2017.
11:51
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Trener Dinama Mario Cvitanović u 13 sati u Maksimiru obratit će se javnosti vezano za napad koji je sinoć doživio ispred svog stana.

Prethodno je jutros Hrvatski nogometni savez osudio napad na trenera 'modrih' ispred njegovog vlastitog stana u srijedu navečer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko napadača sačekalo je nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca Marija Cvitanovića ispred njegovog doma te ga napalo palicama, nanijevši mu pritom ozbiljnije ozljede.

VIŠE O TEMI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>>Detalji napada na trenera Dinama: pušten iz bolnice, za napadačima se još traga

>>Maskirani napadači pretukli trenera Dinama Marija Cvitanovića ispred njegove zgrade

"Nastavak je to niza huliganskih napada na članove nogometne obitelji koji moraju zgroziti, uznemiriti i zaprepastiti svakoga tko vjeruje da je Hrvatska demokratska i moderna europska država koja brine za sigurnost svakog građanina. No, u Hrvatskoj zločinci nekažnjeno crtaju svastike, pucaju u ljude ili ih udaraju s leđa, primitivno vrijeđaju državnu tajnicu ili fizički napadaju nogometne izbornike, trenere i suce. Ponavljamo, nekažnjeno", kaže se u priopćenju HNS-a.

"Nogomet je puno dao Hrvatskoj, a malo toga dobio zauzvrat. No, ono osnovno što građanin jedne zemlje treba dobiti - sigurnost i pravdu - trebali bi dobiti i članovi nogometne obitelji", ističe HNS pozivajući državne institucije da što prije reagiraju i da se "ozbiljno počnu baviti s osobama koje teroriziraju članove nogometne obitelji, ali i ostale građane Republike Hrvatske".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo