IGRAO 21 UTAKMICU / HNS i Dalić oglasili se o Livajinom odlasku: 'Razumijem njegovo razmišljanje...'

Image
Foto: Nel Pavletic/Goran Stanzl/PIXSELL

Livaja je za reprezentaciju odigrao 21 utakmicu te je pritom zabio četiri pogotka, uključujući vodeći pogodak protiv Kanade na FIFA Svjetskom prvenstvu u Kataru gdje su Vatreni osvojili brončanu medalju

8.10.2023.
17:16
Nel Pavletic/Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Napadač splitskog Hajduka i hrvatske nogometne reprezentacije Marko Livaja, donio odluku o prestanku igranja za reprezentaciju, a njegovu su odluku podržali HNS i Zlatko Dalić.

"Marko je proteklih godina bio važan dio naše reprezentacije te me stoga ražalostila ova objava. No, razumijem razloge koje mi je Marko iznio u iskrenom razgovoru te stoga poštujem ovakvu odluku. Zahvalni smo Marku na doprinosu reprezentaciji u proteklom razdoblju, posebno u našem pohodu do bronce na Svjetskom prvenstvu, te mu želim svu sreću u nastavku klupske karijere", poručio je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić, a poruke podrške mu je poslao i Zlatko Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao mi je što je Marko donio ovakvu odluku, no razumijem njegovo razmišljanje. Poštujem takvu odluku, kao što sam poštovao i prethodne odluke kada bi se netko oprostio od reprezentacije. Marku zahvaljujem na svemu što je dao reprezentaciji, bio je važan dio naše brončane priče u Kataru te vjerujem da će mu to Svjetsko prvenstvo ostati među najdražim uspomenama u karijeri. Želim mu puno zdravlja i sreće privatno i profesionalno", poručio je izbornik hrvatske reprezentacije.

Image
TKO ĆE SAD U NAPAD? /

Ekspresna objava Livaje! Oprostio se od reprezentacije: 'Nakon dugo razmišljanja...'

Image
TKO ĆE SAD U NAPAD? /

Ekspresna objava Livaje! Oprostio se od reprezentacije: 'Nakon dugo razmišljanja...'

Livaja je za reprezentaciju odigrao 21 utakmicu te je pritom zabio četiri pogotka, uključujući vodeći pogodak protiv Kanade na FIFA Svjetskom prvenstvu u Kataru gdje su Vatreni osvojili brončanu medalju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon dugog razmišljanja donio sam odluku o odlasku iz hrvatske reprezentacije o čemu sam prije ove objave obavijestio Hrvatski nogometni savez. Izborniku i stožeru zahvalan sam na svom vremenu provedenom u reprezentaciji i priznanju kao igraču, a uvijek će mi posebno u srcu ostati bronca iz Katara i atmosfera koja je vladala među suigračima te radost u cijeloj državi i dijaspori koja je vladala zbog sjajnog uspjeha. Ponosan sam na svaki nastup za moju domovinu i želio bih da fokus i pozitiva budu usmjereni prema igračima, nadam se da će u miru i bez tenzija dočekati sljedeće bitne utakmice. Hvala svima na podršci, a reprezentaciji od srca želim sreću i uspjeh sada i u daljnjoj budućnosti.

Nije to, obična tkanina, srce mi ko najveća planina. Ponosa uhvati me navala, kad se zavijori iznad naših glava", napisao je Livaja uz svoju objavu na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: BBB-ovcima bi se moglo suditi u Hrvatskoj? Grčki odvjetnik za Danas objasnio kako je došlo do novih uhićenja

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo