Hloverka upala u redakciju Hrvatske uživo

25.4.2012.
15:06
VOYO logo

Nakon što je u utorak Ogranak HND-a na HTV-u poslao pismo upravi u kojem poziva da se Hloverku Novak-Srzić makne s ekrana, odnosno da radi iza kamere, prozvana voditeljica 'uletjela' je u redakciju Hrvatske uživo.

Potvrdile su to za Danas.hr Sanja Mikleušević i Maja Sever.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tu su bili Maja Sever, Nađvinski, Maja Fišter... Uletjela je i počela histerizirati, počela je dijeliti lekcije", ispričala je Mikleušević. Kazala je i kako sad čeka da ih Hloverka tuži, budući da "HRT ne može riješiti njenu priču, a mogao bi sud".

"U redakciju je uletjela potpuno izvan sebe", priča nam Maja Sever, "vičući da će nas sve tužiti, optužujući nas da širimo klevete i laži te da je zlostavljamo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hloverka je zadnja koja ima pravo govoriti o zlostavljanju i prijetiti tužbama", dodala je Sever, urednica i voditeljica emisije Hrvatska uživo.

'Uprava ne reagira ni na očite stvari'

Mikleušević je dodala da u upravi HRT-a nitko nije reagirao ni na pismo koje je u utorak poslao odbor HND-a na HTV-u, ni na ovaj Hloverkin ulet u njihovu redakciju i njen verbalni napad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni ne reagiraju ni na očite stvari", kazala je Mikleušević. Podsjetimo, DORH je u optužnici protiv Siniše Svilana naveo kako je Hloverka Novak Srzić kao uposlenica HRT-a primila novac za usluge scenarija emisije U sridu preko Core medije. Tako je prekršila nekoliko odredbi važećeg Statuta, Pravilnika i Etičkog kodeksa HRT-a, jer je primala novac za emisiju koja se emitirala na privatnoj, konkurentnoj televiziji, ocijenili su u Ogranku HND-a.

Hloverka bez komentara

"Žalosno je i smiješno da smo mi dovedeni na ovu razinu", na kraju je komentirala Mikleušević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hloverka Novak Srzić nije htjela komentirati ovaj događaj.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo