Hloverka Novak Srzić se vraća na male ekrane

Na male ekrane u nedjelju se vraća Hloverka Novak Srzić, koja se već duže vrijeme nalazi na bolovanju - navodno otkad su je pokušali 'maknuti' s televizije.

20.1.2012.
6:43
VOYO logo

Hrvatska radiotelevizija priopćila je da su u danima uoči referenduma pripremili posebne emisije i priloge unutar emisija u kojima daju pregled onoga što bi nam moglo donijeti članstvo u EU.

U petak će se tako u središnjem DnevnikuDamir Matković baviti temomna to kakvog će utjecaja eventualno članstvo u EU imati na svakodnevni život prosječnog građanina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu u 20 sati kreće specijalna emisija koju uređuju Mislav Togonal i Andreja Arežina Grgičević posvećena referendumu, u kojoj će gostovati ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić, bivši državni tajnik u MVPEI-i Andrej Plenković te drugi gosti. Gledatelji će kroz prilog novinara HRT-a Mire Aščića moći vidjeti i kako se promijenio život nakon ulaska u EU na primjeru susjedne Slovenije.

U nedjelju, na dan referenduma, u specijalnoj emisiji u trajanju od 2 i pol sata koja počinje u 20 sati, koju će zajednički voditi Mislav Togonal i Hloverka Novak Srzić, gostovat će ministrica Pusić, zatim predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor, dekan Fakulteta političkih znanosti Nenad Zakošek te predstavnici udruga civilnog društva i euroskeptika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Informativni programi Nove TV i RTL-a detaljno će pratiti dan referenduma, prikazivati reportaže o raznim aspektima ulaska u EU, rješavati dilemu treba li nam EU ili ne. Na sam dan referenduma Nova TV će tijekom dana emitirati dodatne vijesti. Reporteri Nove TV bit će na svim relevantnim mjestima toga dana, a gledatelji će moći vidjeti rezultate referenduma i reakcije na njih u večernjim vijestima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo