UDARNI TERMIN / Hit za hitom: 'Sulejman' u 20, 'Ruža' u 21 sat!

Image
Foto: RTL

U nadolazećim tjednima gledatelji će svoje najdraže serije moći gledati od ponedjeljka do petka u udarnom terminu. Tako će se 'Sulejman Veličanstveni' emitirati u terminu od 20 sati, dok će 'Ruža vjetrova' na programu biti u 21 sat.

11.9.2012.
13:30
RTL
VOYO logo

U novom tjednu "Sulejmana Veličanstvenog" Ibrahim hrabrim činom spasit život sultanu, no Sulejman ni u vlastitom dvoru neće moći spavati zatvorenih očiju. Vjerujući u onu "oko za oko, zub za zub", mlada Viktorija učinit će sve kako bi ubila čovjeka koji joj je uništio život, pa makar bio to i sam Sulejman. Hoće li Viktorija uspjeti u svojoj namjeri ili će sultan izbjeći i njezinu osvetu?

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Dok su oko Sulejmana brojne stupice,  Marija, heroina nove sezone "Ruže vjetrova" postaje junakinja dana spasivši Stipu stoga se Jelena odlučuje biti lažno ljubazna prema njoj. Stipi se iskreno sviđa nova njegovateljica, ali joj još to ne daje do znanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šimun pomaže Matošićkama osmisliti novi život na Masliniku zbog čeka je Jakov ljubomoran na njega. Ines, Suzana i Marica se nadaju da su loša vremena iza njih te da ih čekaju ljepše stvari. Ines moli Suzanu za pristanak da im Maslinik postane trajno boravište.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image


Od ponedjeljka do petka u 20 sati posjetite Sulejmanovu svitu na dvoru, dok od ponedjeljka do petka u 21 sat saznajte hoće li se dogoditi novi sudbonosni susret između Šimuna i Marije u seriji 'Ruža vjetrova'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo