HLADAN TUŠ / HEP Toplinarstvo ponovno šokiralo stanovnike Novog Zagreba: I drugi put ovog ljeta će dulje od najavljenog biti bez tople vode!

Image
Foto: Boris Scitar/PIXSELL

HEP Toplinarstvo je prvotno javilo da će radovi trajati do 9. kolovoza, no danas javljaju da završetak planiraju 11. kolovoza

7.8.2023.
19:17
Boris Scitar/PIXSELL
VOYO logo

HEP Toplinarstvo je ponovno šokirali stanovnike nekih naselja u Novom Zagrebu! Kao i tijekom radova u prvim ljetnim danima, HEP Toplinarstvo ni u drugom krugu radova neće ispoštovati rokove pa će stanovnici bez tople vode biti dva dana duže.

Novo kašnjenje

HEP Toplinarstvo je prvotno javilo da će radovi trajati do 9. kolovoza, no danas javljaju da završetak planiraju 11. kolovoza, a da se isporuka tople vode krajnjim korisnicima očekuje u subotu, 12. kolovoza. Novo kašnjenje opravdavaju "tehničkim poteškoćama na izvođenju radova na revitalizaciji vrelovodne mreže nastalih uslijed vremenskih neprilika".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog tehničkih poteškoća na izvođenju radova na revitalizaciji vrelovodne mreže nastalih uslijed vremenskih neprilika, obustava isporuke tople vode krajnjim kupcima u naseljima Utrine, Travno, Jakuševec, Dugave i Sloboština, koja je počela 19. srpnja 2023. završiti će 11. kolovoza 2023.

Vanjski izvođači HEP-Toplinarstva su na terenu i ulažu maksimalne napore da se radovi što prije izvedu te se isporuka tople vode krajnjim kupcima očekuje u subotu, 12. kolovoza 2023.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mole za strpljenje

Krajnje kupce molimo za strpljenje i razumijevanje", poručili su iz HEP Toplinarstva.

Podsjetimo, stanovnici spomenutih naselja bez tople vode su bili i krajem lipnja i početkom srpnja. I tada je prvotno kad konačni datum objavljen 3. srpnja, a da bi i tada HEP Toplinarstvo odgodilo isporuku tople vode za dva dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo