BEZ PANIKE /

Helikopteri, pirotehnika i sirene na Pantovčaku: 'Bit će buke!'

Image
Foto: Goran Stanzl/Pixsell

Trening Počasno-zaštitne bojne kod Ureda predsjednika

25.10.2024.
9:56
Goran Stanzl/Pixsell
VOYO logo

Danas, u petak, 25. listopada, i sutra, u subotu, 26. listopada, u kompleksu Ureda Predsjednika Republike Hrvatske na Pantovčaku održat će se redovita vježba Počasno-zaštitne bojne. Ova dvodnevna vježba odvijat će se u petak između 12.00 i 16.00 sati te u subotu od 8.00 do 14.00 sati, a uključivat će pripadnike Hrvatskog ratnog zrakoplovstva (HRZ), Vojne policije i Uprave za posebne poslove sigurnosti MUP-a.

Vježba će obuhvatiti niz sigurnosnih protokola, uključujući korištenje helikoptera HRZ-a, pirotehničkih sredstava, vozila s bljeskalicama i dodatne zvučne opreme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlasti su upozorile stanovnike u okolici Pantovčaka da očekuju pojačanu buku i prisustvo sigurnosnih službi tijekom trajanja vježbe. "Zbog primjene različitih sredstava, uključujući helikoptere i pirotehničke uređaje, dolazi do pojačane buke, stoga molimo građane za razumijevanje," navodi se u priopćenju.

Ova vježba predstavlja redoviti trening Počasno-zaštitne bojne u kojem pripadnici HRZ-a i drugih sigurnosnih službi uvježbavaju brzo reagiranje na moguće krizne situacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO Andrija Jarak o Srđanu Mlađanu: On nije običan ubojica već opasnost

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo