IZ RUSIJE S LJUBAVLJU / Predsjednika Milanovića optužili da prijeti čovječanstvu: 'On otvoreno radi za Putinove interese!'

Image
Foto: Robert Anic/Pixsell

U statusu pod naslovom 'Iz Rusije s ljubavlju' HDZ piše kako je predsjednik ponovno postao heroj Putinovih režimskih medija

27.1.2023.
13:38
Robert Anic/Pixsell
VOYO logo

Hrvatska demokratska zajednica na Facebooku je složila kolaž sa člancima ruskih medija u kojima se veliča i hvali hrvatski predsjednik Zoran Milanović.

U statusu pod naslovom 'Iz Rusije s ljubavlju' HDZ piše kako je predsjednik ponovno postao heroj Putinovih režimskih medija. Također, dodali su da 'karijes s Pantovčaka', kako nazivaju Milanovića, gorljivo širi teze koje iznosi Putinov glasnogovornik Dmitri Peskov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HDZ-ov status prenosimo u cijelosti.

"Karijes s Pantovčaka opet je heroj u ruskimrežimskim medijima. Kako i ne bi hvalili i slavili Zorana „Lex Perković“ Milanovića kada podjednako kao Kremlj vrijeđa Njemačku te je osuđuje zbog isporuke borbenih tenkova Leopard 2 Ukrajini, kada gorljivo širi teze koje je već izrekao Putinov glasnogovornik Peskov. Obojica najavljuju da će ti tenkovi „izgorjeti“, a čovječanstvu prijete - kako bi se zaustavilo slanje pomoći Ukraine - „novim svjetskim (nuklearnim) ratom“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pritom Milanović očito mrske mu Nijemce podsjeća „da su već pokušali ratovati s Rusijom“, aludirajući na Hitlera - slično kao kada je Ukrajincima podmetao „nacizam“ zato što ne pristaju biti porobljeni. Tvrdi i da će isporuka njemačkih i američkih tenkova Ukrajini „samo produžiti sukob“ (hm, sukob, ne agresija ili invazija). U prijevodu - traži da Kijev kapitulira!

Milanović sada već posve otvoreno radi u interesu ruske agresije i Putinova nedemokratskog režima, a protiv Ukrajine, Europe (koju je opet obasuo uvredama) i Zapada. Želi Hrvatsku u „ruskom svetu“. Ali ne brinite: i dalje će ga podržavati Grbin & Grmoja, i dalje će tvrditi da u njegovim izjavama „ne vide ništa sporno“, napisali su HDZ-ovci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo