IMA JEDAN PROBLEM... / HDZ za gradonačelnika Zagreba neće kandidirati ni Beroša ni Miloševića već - ministra Marića?

Image
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Pitanje je, naravno, ima li ministar financija takvu ambiciju, posebno kad znamo da ga se i prije četiri godine bezuspješno nagovaralo na kandidaturu

4.9.2020.
22:44
Josip Regovic/PIXSELL
VOYO logo

Posljednjih dana uveliko se u javnosti raspravlja koga će HDZ na predstojećim lokalnim izborima kandidirati za gradonačelnika Zagreba. 

U HDZ-u se, nakon Vilija Beroša, od kojega su odustali, proteklih dana neformalno spominjalo Domagoja Ivana Miloševića kao gradonačelničkog kandidata, a argumenti se svode na njegovu elokventnost, ali i na činjenicu da se na vrijeme povukao tijekom unutarstranačkih izbora, uoči kojih ga se spominjalo kao čovjeka poražene Kovačeve Opcije za promjene. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema karizmu ni snagu dobiti tu bitku"

Primjetno je i kako u posljednje vrijeme stranka Miloševića "gura" u televizijske emisije u kojima brani vladin Zakon o obnovi Zagreba. Nisu, međutim, svi u HDZ-u oduševljeni idejom da se za jednu od najjačih funkcija u državi kandidira Miloševića.  

"Na stranačkim tijelima nije se razgovaralo o rješenjima za Zagreb, ali vidim da ga se šalje u medije pa nije isključeno da se o njegovoj kandidaturi ozbiljno razmišlja, no osobno mislim da Milošević nema karizmu ni snagu za dobiti tu bitku", kazao nam je jučer jedan visokopozicionirani HDZ-ovac, piše Večernji list

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više HDZ-ovaca spomenulo Zdravka Marića

Zanimljivo je da je Večernjem listu više HDZ-ovih dužnosnika spomenulo ime Zdravka Marića kao idealnog kandidata za zagrebačkog gradonačelnika. Iako tvrde da se ni o tome u stranci nije razgovaralo, naši sugovornici uvjereni su da bi Marić mogao dobiti izbore u Zagrebu. 

Pitanje je, naravno, ima li ministar financija takvu ambiciju, posebno kad znamo da ga se i prije četiri godine bezuspješno nagovaralo na kandidaturu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo