'poturazvojni možemosi' / HDZ se ruga prosvjedu Možemo: 'Fijasko. Čemer & jad'

Image
Foto: Facebook HDZ

'Nikada se još nije dogodilo da sugrađani lupe takvu pljusku onima koji su na vlasti u Grad Zagreb', stoji u HDZ-ovoj objavi

7.2.2024.
14:09
Facebook HDZ
VOYO logo

HDZ se u objavi na Facebooku ruga prosvjedu zastupnika Možemo! koji su cijelu noć stajali na Markovu trgu i piše da su Zagrepčani "izopćili tu rigidnu ljevičarsku platformu".

"Fijasko. Čemer & jad proturazvojnih možemosa. ?? građani jasno su poručili što misle o njima", stoji u objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'svojata' pojedine suce /

GONG o imenovanju Turudića: 'Plenković i parlamentarna većina ugrožavaju demokraciju'

Image
'svojata' pojedine suce /

GONG o imenovanju Turudića: 'Plenković i parlamentarna većina ugrožavaju demokraciju'

"Više je medija prenijelo patetični poziv Sandre Benčić "Pridružite se svi!" nego što se ukupno ljudi odazvalo u svih 22 sata toga otužnog performansa. Sinoć na vrhuncu "prosvjeda", kada je na Markov trg stigao Tomašević sa zamjenicima, i Index.hr je u trenutku neopreznosti priznao da se okupilo "50-ak možemovaca". Skupa s novinarima, snimateljima, Dalijom Orešković, slučajnim prolaznicima & nimalo slučajnim #GONG. A jutros je stanje po tu rigidnu ljevičarsku platformu bilo još gore (v. slike na kraju). Moglo bi se reći da su je Zagrepčani ne samo ignorirali, nego i izopćili. Na njene pozive na 'otpor' odgovorili su otporom i indignacijom. Tomaševića, Benčić i Kekin bojkotirali su i vlastiti aktivisti, vlastiti vijećnici. U vijećima #ZG gradskih četvrti ima ih čak 132, a da one po mjesnim odborima i ne spominjemo. "Ovo će biti zapisano u povijest!"- pokušavali su se tješiti možemosi. U pravu su, međutim, što se tiče povijesti. Nikada se još nije dogodilo da sugrađani lupe takvu pljusku onima koji su na vlasti u Grad Zagreb. Zagrepčani su shvatili da su NE Možemo i njihovi junior partneri iz #SDP najobičnija prevara. Teško možeš očekivati podršku onih kojima si nabio harač, najveći porez na plaće u ??.", napisao je HDZ na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda bi se gđa Benčić mogla napokon zapitati u čemu to griješi, zašto im iz mjeseca u mjesec tone popularnost prema svim istraživanjima", istaknuli su na kraju.

Podsjetimo, zastupnici stranke Možemo! dočekali su jutro na Markovu trgu nakon što su cijelu noć prosvjedovali protiv izbora suca Ivana Turudića za glavnog državnog odvjetnika ispred Banskih dvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Grbin: 'Turudić će dobiti nogu u gu*icu kao i Plenković'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo