HDZ-ovi SVJEDOCI ZA AGROKOR ZAJEDNO IMAJU ČAK 270 GODINA! Manolić ne zvuči baš uvjerljivo: 'A valjda ću im nešto zmuljati'

Image
Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Iako je oporba više o ičega htjela da se kao prvi svjedok pred istražnim povjerenstvom za Agrokor pojavi ivica Todorić, od toga neće biti ništa.

27.10.2017.
19:50
Zarko Basic/PIXSELL
VOYO logo

Ali, zato su vladajući režiseri odlučili na klupu za svjedoke postaviti jedan prilično vremešni trio - StjepanaMesića (83), AntuTodorića (90) i JosipaManolića (97). Ukupno čak 270 godina!

Nema sumnje da i spomenuta trojka ima nekih saznanja o Agrokoru i usponu tog koncerna, no zbog poodmakle dobi postoji mogućnost da se nekih važnih detalja neće moći sjetiti i teško da ćemo sa stopostotnom sigunošću moći vjerovati njihovim iskazima. Takvu tezu zapravo potvrđuju izjave najstarijeg među pozvanim svjedocima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A nešto ću im valjda zmuljati", rekao je za 24 sata Josip Manolić.

"Neće to biti neka ekskluziva, ali će se valjda nekako uklopiti u priču. Inače, Antu Todorića poznajem još iz vremena Juge, ali o tome možemo nakon povjerenstva", poručio je Manolić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, članovi povjerenstva iz oporbe htjeli su kao prve pozvati izvanrednog povjerenika AntuRamljaka i potpredsjednicu Vlade MartinuDalić, no vladajući su njihov prijedlog hladno odbili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo