HDZ-ovci bez srama ustali protiv uređivanja Dnevnika

Vladajuća stranka odaslala je svoje reagiranje na HTV-ov Dnevnik svim redakcijama u kojem se obrušavaju na njegovo uređivanje!

20.5.2010.
10:31
VOYO logo

"HDZ najoštrije prosvjeduje zbog načina izvještavanja (HTV-a) s današnje sjednice Hrvatskog sabora i aktualnog prijepodneva.

Tijekom aktualnog prijepodneva predsjednici i članovima Vlade RH postavljeno je 40 pitanja, od kojih su u središnjem Dnevniku HTV-a prenesena isključivo pitanja zastupnika SDP-a, a pri čemu je bilo manipuliranja jer umjesto pitanja zastupnika u izvještaju sa zasjedanja mogli su se čuti uglavnom njihovi komentari, a ne i odgovori članova Vlade RH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog takvog selektivnog pristupa u izvještavanju držimo kako je riječ o čistoj manipulaciji i zlouporabi medijskog prostora", stoji u priopćenju HDZ-a, naslovljenom na v.d. ravnatelja HRT-a Josipa Popovca i v.d. urednika Informativnog programa HTV-a Renata Kunića.

"U cilju istinitog i objektivnog izvještavanja na javnoj televiziji, pozivamo Vas da u skladu sa Zakonom i obavljate svoju javnu funkciju. Sukladno Zakonu o medijima molim Vas da objavite ovo reagiranje", navodi u priopćenju glasnogovornica HDZ-a Sunčana Glavak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo