VJEKOSLAV POTOČANAC / HDZ-ovac kojeg je žena prijavilja za obiteljsko nasilje pušten iz istražnog zatvora: Branit će se sa slobode

Image
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Potočanac je u pritvoru bio od 29. prosinca nakon što je prijavljen za obiteljsko nasilje. Za nasilje ga je prijavila supruga, a osim što je vodio Zavod za socijalni rad, predsjednik je Općinskog odbora HDZ-a

16.1.2024.
19:11
Ivica Galovic/PIXSELL
VOYO logo

Bivši ravnatelj Zavoda za socijalni rad u Požegi Vjekoslav Potočanac pušten je iz istražnog zatvora te će se dalje braniti sa slobode, piše 34 portal.

Na današnjem dokaznom ročištu na Županijskom sudu u Slavonskom Brodu saslušani su njegova supruga i njihovo troje djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Potočanac je u pritvoru bio od 29. prosinca nakon što je prijavljen za obiteljsko nasilje. Za nasilje ga je prijavila supruga, a osim što je vodio Zavod za socijalni rad, predsjednik je Općinskog odbora HDZ-a.

Nakon što je priveden, Potočanac je smijenjen s mjesta ravnatelja Zavoda za socijalni rad, a zaradio je i kaznenu prijavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo ranije neslužbeno doznali, sukobu je navodno prethodila ovisnost o kocki. A ako je vjerovati brojnim Požežanima, taj je problem trajao godinama.

Nakon što je Potočanac priveden, socijalni radnik kojem je bio šef stao je pred kamere i Potočanca optužio za dug od deset tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Neslužbeno: Potočanac imao problema s kockom? Radnik kojemu je bio šef: 'Ranije me tražio da mu posudim novac'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo