HDZ-ovac ĆIRO SNIMIO SPOT ZA PUPOVCA: 'Oni mene mogu izbacit iz stranke jer sam morao podržat' ove svoje'

Image
Foto: Screenshot: RTL

Pravo je iznenađenje priredio Miroslav Ćiro Blažević snimivši spot za Samostalnu demokratsku srpsku stranku

15.5.2019.
22:08
Screenshot: RTL
VOYO logo

Legendarni nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević odazvao se pozivu predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca da se priključi kampanji za Europske izbore, pišu Vijesti.hr. U sklopu te kampanje je snimio i video spot.

"Netko mora početi s pozitivnim ponašanjem pa nek' to budem ja", rekao je Ćiro, ali i otkrio i strah da bi ga zbog ovog poteza mogli potjerati iz HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni mene mogu izbacit' iz stranke jer sam napravio, po nekima, nešto što nisam imao pravo. Ja sam morao podržat' ove svoje", rekao je Ćiro i dodao: "Ja ga nisam htio dovest u jednu priliku da mi kaže: možeš, da ja sad kažem: reko' mi je Plenković, on bi izgubio svoje poene. Ili, da je bilo drugačije, pa sam rekao: 'Neću te Plenkoviću zvat', ti ćeš shvatit moju dobronamjernost kroz ovu moju gestu'", kazao je Ćiro.

Dobronamjerni Ćiro

Čini se da je premijer ipak dobronamjerno shvatio njegovu namjeru, sudeći prema izjavi koju je dao za medije. Upitali su ga je li Ćiro Blažević i dalje član stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Formalno, da vam pravo kažem, ne znam. Ja mislim da je, a ako i nije, ko' da je. Ma Ćiro je super. Više nama Ćiro vrijedi k'o narodu nego mnogi drugi. Sve je to dobro", kazao je Plenković.

Ćiro je, pak otkrio zašto je odlučio pristati snimiti spot za manjinsku stranku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam prava osoba za ovaj spot i nije me briga za negativne komentare. Oni neće mene pljuvat, oni mene već pljuju, ali ja imam čistu savjest. Svakom bih želio pokazat', čujte, dobro je Pupovac izabrao mene. Nitko ne može kontestirat' moj patriotizam i sve ono što sam napravio za Hrvatsku. I baš sam ja dobro pogođen da dam primjer da se ne smijemo mrzit' nego da se trebamo tolerirat'", kazao je u svom stilu legendarni Ćiro.

Tolerantnije društvo

Upravo je stvaranje tolerantnijeg društva bila misoa vodilja SDSS-a u kampanji za europarlamentarne izbore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo dobili mnogo njegovom podrškom, ali mislim da je ukupno naše društvo sa njegovom gestom dobilo mnogo. I zato to posebno cijenim", kazao je predsjednik SDSS-a, Milorad Pupovac.

Spot je tako i prije prikazivanja izazvao veliku pažnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo