HDZ-ov VIJEĆNIK ZNA KAKO SE TO RADI: Živi u gradskom stanu, a istovremeno iznajmljuje svoju luksuznu vilu?

Image
Foto: Facebook

Zasad nije poznato je li Lučić među korisnicima gradskih stanova koji su dobili nalog za iseljenje iz gradskog stana u roku od osam dana.

26.2.2018.
20:51
Facebook
VOYO logo

Pozivajući stanare iz socijalne zgrade u Mokošici da unatoč nalozima koje su dobili od strane grada ne napuštaju stanove sve dok gradski vijećnik HDZ-a koji ima svoje nekretnine stanuje u gradskom stanu, bivši gradonačelnik AndroVlahušić zaintrigirao je javnost. I dok Vlahušić nije želio otkriti o kojem se vijećniku radi, portal Dubrovnikpress.hr neslužbeno doznaje kako je riječ o HDZ-ovu gradskom vijećniku IviLučiću zvanom Minđuha.

Hoće li gradski vijećnik HDZ-a Ivo Lučić koji koristi gradski stan iz njega iseliti, redakcija portala Dubrovnikpress.hr još uvijek nije doznala. Pokušali su kontaktirati i gradskog vijećnika, ali zasad on ne uzvraća pozive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradski stan Lučiću je navodno dodijeljen kao bivšem branitelju. Inače, u Lučićevu rodnom Mrčevu, koje pripada području Grada Dubrovnika, on je uredio luksuzunu vilu s bazenom koju iznajmljuje turistima, a o tome je čak svojedobno izišla i reportaža u jednoj dnevnoj novini. Lučić svoju vilu oglašava na stranicama novasol.hr.

Zasad nije poznato je li Lučić među korisnicima gradskih stanova koji su dobili nalog za iseljenje iz gradskog stana u roku od osam dana. Revizjiom je uključeno 56 stanova u gradskom vlasništvu, a u 34 slučaja je utvrđeno kako korisnici nemaju pravo na smještaj u gradskim stanovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo