KRENULI KOMENTARI / HDZ-ov načelnik na Facebooku objavio: 'Donosimo proračun za 2024. Ovdje napišite što želite'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Vetma je na čelu Klisa već punih 10 godina. 'U ovoj godini, kroz neovisno istraživanje, Općina Klis proglašena je najtransparentnijom općinom u našoj Splitsko-dalmatinskoj županiji. Pa neka i ovaj čin bude u prilog tome da želimo općinu zadovoljnih ljudi, svjesni da ne možemo u svakom trenutku poznavati baš svaki problem i potrebu', napisao je

28.11.2023.
8:46
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Načelnik općine Klis kod Splita, Jakov Vetma, inače HDZ-ovac, pozvao je svoje mještane da putem Facebooka iznesu svoje prijedloge uoči rasprave o proračunu za sljedeću godinu.

"U srijedu donosimo proračun za 2024. godinu. Iako smo ga uputili na e savjetovanje, gdje svatko, po prvi put, ima mogućnost sukreirati sve što ćemo raditi u 2024., evo prilike i da ovdje napišete što želite u sljedećoj godini, a ja ću svaki komentar/prijedlog iznijeti pred vijećnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovoj godini, kroz neovisno istraživanje, Općina Klis proglašena je najtransparentnijom općinom u našoj Splitsko-dalmatinskoj županiji. Pa neka i ovaj čin bude u prilog tome da želimo općinu zadovoljnih ljudi, svjesni da ne možemo u svakom trenutku poznavati baš svaki problem i potrebu", napisao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vetma je na čelu Klisa već punih 10 godina.

POGLEDAJTE VIDEO: Ravnatelj iz Klisa 4 mjeseca sam razvozio obroke djeci. Odlučio je prestati. Jesu li se odgovorni probudili?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo