HDZ RASPALIO PO RASPUDIĆU / 'Radi jeftinih poena spreman je žrvovati stotine građana. Jadno, jadnije - MOST'

Image

U odgovoru HDZ je spomenuo sve i svašta - od sutrašnjeg posjeta premijera Sarajevu, do mostovog "savezništva sa SDP-om i krajnjom ljevicom"

12.12.2021.
19:43
VOYO logo

Nakon što se Nino Raspudić nije odazvao na poziv Andrej Plenkovića da zajedno obiđu covid odjel, premijer je žestoko prozvao Raspudića i Most, za profiterstvo i licemjerje.

Image
PORUKA IZ BOLNICE /

Plenović sasuo paljbu po Raspudiću i mostovcima: 'Radi se o političkoj sekti, stranci, nakupina licemjera...'

Image
PORUKA IZ BOLNICE /

Plenović sasuo paljbu po Raspudiću i mostovcima: 'Radi se o političkoj sekti, stranci, nakupina licemjera...'

Raspudić mi nije ostao dužan i odgovori naveo kako je on bio u bolnici zbog covida, kako bolnica služi za liječenje a ne da se „političari našetavaju po odjelu intenzivne njege, gdje ni najuža obitelj pacijenata nema pristup“, i  uzvratio poziv na sučeljavanje ali ispred Remetinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Osjećat će se kao kod kuće jer tu su mu prethodnici, najbliži suradnici, a pozivam ga da sa sobom povede i svoje ministre za koje procjeni da im je trenutno, kako se steže Olafov obruč, najpotrebnije razgledati budući pansion“.

Sada je pak HDZ odgovorio, prozivajući svoje bivše koalicijske partnere za politikantsko profiterstvo te tvrde kako su „razotkrili svoje savezništvo sa SDP-om“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavu prenosimo i cijelosti.

' Raspudić mora još puno politički sazrijevati'

„Radi jeftinih poena spreman je žrtvovati još stotine života hrvatskih građana!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Politikantski profiter na tuđim životima Nino Raspudić jučer se prepao - suočen s vlastitim licemjerstvom. A danas je još jednom razotkrio svoje savezništvo sa #SDP & krajnjom ljevicom, ponavljajući njihove pamflete i izljeve mržnje spram #HDZ.

Raspudić mora još puno politički sazrijevati, on nije kalibar za sučeljavanje s Andrejem Plenkovićem, koji će sutra - za razliku od dvoličnih MOST-ovaca i njihovog šegrta Penave - otići u Sarajevo i Mostar kako bi se založio za ravnopravni položaj hrvatskog naroda u BiH & za reformu Izbornog zakona. Stoga demagogu Raspudiću ostaje samo lamentiranje s njemu sličnima iz bešćutne MOST-ove družine, koja hrvatski narod odgovara od cijepljenja i/ili od jednostavnog testa. Dovodeći građane u zabludu s ciljem stjecanja ponekog jeftinog političkog poena, licemjeri su spremni žrtvovati još stotine života građana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istodobno druge političare - zbog njihovih razboritih stavova - besramno i bezobrazno nazivaju 'politički korumpiranim žetonima'. Jadno - jadnije - MOST. Srećom, Hrvati to dobro vide i znaju!"

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo