UZVRATILI UDARAC / HDZ odgovorio Milanoviću na žestoke prozivke oko izbora u BiH: 'Iz očaja i zavisti laže i o svemu drugom'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Visoki predstavnik međunarodne zajednice za BiH Christian Schmidt je u nedjelju nenajavljeno nametnuo izmjene izbornog zakona. Milanović je danas poručio da Plenković s tim nema ništa

4.10.2022.
14:17
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

HDZ je na Facebooku reagirao na današnje izjave predsjednika RH Zorana Milanović. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

"Milanović danas: 'Čović je dobro rekao da Plenković s ovom (intervencijom Schmidta) nema veze. Ja bih vjerovao Čoviću'. Koliko truda Milanović ulaže u laganje i o ovakvim stvarima! Iz očaja i zavisti laže i o svemu drugom što govori. Postalo mu je 'Normalno’ lagati", objavio je HDZ uz fotografiju tweeta Dragana Čovića koji se zahvalio "Andreju Plenkoviću na nemjerljivom povijesnom doprinosu i kontinuiranoj podršci u rješavanju ovog prevažnog pitanja za naš hrvatski narod".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, visoki predstavnik međunarodne zajednice za BiH Christian Schmidt je u nedjelju nenajavljeno nametnuo izmjene izbornog zakona. Milanović je danas poručio da Plenković s tim nema ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako Plenković želi biti zaslužan za to, neka bude. Što je napravio Schmidt? On je zadnji dan donio neku odluku kojom je kao spasio Hrvate. Nigdje u tim odlukama nema reference na slučaj Ljubić, jer ako se na to referira, onda moraš maknuti Komšića", rekao je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo