HDZ MALTRETIRA I HRVATE KOJI SU POBJEGLI U IRSKU: / 'Bagro partijska, nemate ni truna obraza!'

Image
Foto: PIXSELL

HDZ-ov ogranak u Irskoj pozvao je putem Facebooka svoje tamošnje članove, ali i ostale legalne i ilegalne imigrante iz Hrvatske, na predbožićno druženje ove subote u nekom od dublinskih pubova.

13.12.2018.
11:08
PIXSELL
VOYO logo

Gdje ima Hrvata ima i HDZ-a - tako se može sažeti informacija da HDZ ima svoj ogranak i u Irskoj, jednoj od najpopularnijih destinacija hrvatskih ekonomskih migranata posljednjih godina. A HDZ u Irskoj ima i svoju stranicu na Facebooku putem koje je pozvao tamošnje svoje članove, ali i ostale legalne i ilegalne imigrante iz Hrvatske na predbožićno druženje ove subote.

"Svi kaj su u Irskoj, pobjegli su od vas"

"Uz vaše prijedloge, odlučili smo organizirati zadnje okupljanje prije nego će većina nas ići na zaslužene zimske praznike. Znači, 15. prosinca (subota) imat ćemo popodnevno druženje kao i do sada, u jednom od dublinskih pubova. Točnu lokaciju javimo naknadno", objavili su na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, sudeći po komentarima, njihov dobrohotni poziv nije naišao na odveć dobar prijem. Štoviše, umjesto prijedlozima za mjesto okupljanja uzvraćeno im je salvama bijesa, psovki i uvreda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi kaj su u Irskoj su tu zbog vašeg lopovluka, pobjegli su od vas!!!", napisao je netko u komentarima.

Drugi je komentator prekorio one koji se "istresaju" na HDZ u Irskoj preko Facebooka da svoju ljutnju "istresu" na biralištima u veleposlanstvima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ajde vi svi koji ste u Irskoj, a krivite HDZ za stanje u zemlji i svoj odlazak, na idućim izborima odite glasati u veleposlanstva i kaznite ih svojim glasom za nekog drugog. Lijepo je vidjeti sve ove negativne komentare, a koji su ustvari vrlo pozitivni jer pokazuju da ih ne podnosite", napisao je.

Image
VELIKO ISTRAŽIVANJE: /

Evo zbog čega Hrvati odlaze u inozemstvo i zašto tamo rade poslove kojih se srame u Hrvatskoj

Image
VELIKO ISTRAŽIVANJE: /

Evo zbog čega Hrvati odlaze u inozemstvo i zašto tamo rade poslove kojih se srame u Hrvatskoj

Image

Simpatizeri iz Brodsko-posavske županije stižu čarterom :)

Netko je cinično dometnuo: "Molim vas javite što prije kako bi Klub ljubitelja i simpatizera HDZ-a Brodsko-posavske županije mogao organizirati čarter let. Čekamo ko zapete puške."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki su pak ljutito primijetili da im HDZ ne da mira ni u tuđini.

"U majku vam kradezeovsku nakaradnu, nedate ljudima mira i preko granice", glasio je komentar jednoga, dok se druga nadovezala u istom tonu: "Ovo je gore od grčke tragedije! Kaj ste stigli i do Irske? Zbog vas su ljudi morali u Irsku, a vi im ni tamo ne date mira! Fuj!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

ISKUSTVA HRVATA KOJI SU OTIŠLI OTKRIVAJU ZAŠTO JE IRSKA OBEĆANA ZEMLJA: Posao pronašli brzo, izvukli se iz dugova, a neki već vode i tvrtke

"Kao da obiteljski nasilnik žica glasove u sigurnoj kući"

Neki su irskim HDZ-ovcima uputili i prijateljski savjet. "Ne objavljujte javno lokaciju. Mada bi vam rado razbila pepeljaru o glavu svakom ponaosob, ne bih baš da me deportiraju zbog adezeovskih smradova."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan se komentator poslužio brutalno oštrom usporedbom: "Bagro partijska. Vi zlotvori nemate ni truna obraza. Vaše traženje potpore među irskim prognanicima koje ste sami tamo otjerali je kao da obiteljski nasilnik žica glasove u sigurnoj kući."

Image

Sve u svemu, čini se da odaziv na HDZ-ovo blagdansko druženje uz pivo u nekom od dublinskih kafića baš i neće biti velik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo