PROZIVKA NA FACEBOOKU / HDZ se opet obrušio na Milanovića: 'Dvije loše vijesti za Kremljenka s Pantovčaka'

Image
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Hrvatska demokratska zajednica na svojem je Facebook profilu opet komentirala predsjednika Zorana Milanovića, nazvavši ga 'Kremljenkom s Pantovčaka'.

17.3.2022.
12:04
Ivica Galovic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska demokratska zajednica na svojem je Facebook profilu opet komentirala predsjednika Zorana Milanovića, nazvavši ga "Kremljenkom s Pantovčaka".

"Dvije loše vijesti za Kremljenka s Pantovčaka. 1. Američke zračne snage rasporedile su u zračnoj bazi Pleso dva borbena aviona F-16 kao potporu hrvatskim saveznicima i kolektivnoj obrani NATO-a u jugoistočnoj Europi. 2. Zbog brutalne agresije na Ukrajinu, ubijanja civila i djece, razarana bolnica i kršenja ljudskih prava, Ruska Federacija izbačena je iz Vijeća Europe nakon 26 godina članstva. Vijeće Europe ističe da će i dalje stajati uz Ukrajinu u borbi protiv agresora i da se odluka o izbacivanju odnosi na ruski režim, a ne na ruski narod, koji i dalje pripada europskoj obitelji”, objavili su iz HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, na Milanovića su se obrušili prije nekoliko dana kada je predsjednik zabranio prelete vojnih aviona iznad Hrvatske. Milanović je u srijedu pojasnio svoju zabranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo