rezultati kasnili zbog kvara optičkog čitača / HDZ izabrao potpredsjednike i članove Predsjedništva stranke, Hasanbegović dobio najviše glasova

Zlatko Hasanbegović dobio je najviše, preko 1200 glasova u izboru za Predsjedništvo

28.5.2016.
19:46
VOYO logo

Objava rezultata na Općem izbornom saboru HDZ-a, najavljena za oko 18 sati, kasnila je, a neslužbeno obrazloženje je da se pokvario optički čitač, zbog čega se dio listića za Predsjedništvo stranke obrađivao ručno.

Kao članovi Predsjedništva prošli su: Zlatko Ževrnja, Božidar Longin, Anton Kliman, Darko Milinović, Žarko Tušek, Zlatko Hasanbegović, Željko Turk, Ivan Anušić, Pero Ćosić Josip Križanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatko Hasanbegović dobio je najviše, preko 1200 glasova u izboru za Predsjedništvo, u kojemu će biti i Darko Milinović i Žarko Tušek, koji slijede po broju glasova, zatim Zlatko Ževrnja, Božidar Longin, Ivan Anušić, Pero Ćosić, Josip Križanić, Anton Kliman i Željko Turk.

Sa "šalabahtera" koji je objavljen, u Predsjedništvo nije ušao jedino Nenad Horvatić, a umjesto njega, delegati su izabrali Križanića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
milijan brkić za rtl danas /

'Most je tek u pubertetu. Mi im zbog toga popuštamo i ne kažnjavamo ih odmah'

Image
milijan brkić za rtl danas /

'Most je tek u pubertetu. Mi im zbog toga popuštamo i ne kažnjavamo ih odmah'

Izabrani su i potpredsjednici stranke: Tomislav Tolušić, Tomislav Čuljak, Darko Horvat, Josip Bilaver, Oleg Butković i Ivana Maletić, čija su imena uglavnom bila i na "šalabahteru" objavljenom u medijima, koji je navodno dogovoren između trojice vodećih HDZ-ovaca, predsjednika stranke Tomislava Karamarka te glavnog i političkog tajnika Milijana Brkića i Tomislava Čuljka. Nisu prošli Josipa Rimac, Božidar Kalmeta, MiroKovač i Dubravka Šuica

"Kolege iz Mosta nikako da shvate da oni nisu izbornici koji će birati igrače i tim u HDZ-u. HDZ je dovoljno jaka i stabilna politička stranka na sceni i sigurno nam nitko drugi neće birati izbornika ni igrače", poručio je Brkić u svom gostovanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo